Не е тайна, че капризните дами са по-склонни да получат

...
Не е тайна, че капризните дами са по-склонни да получат
Коментари Харесай

9 причини, поради които една капризна жена получава това, което иска от мъжа

Не е загадка, че капризните дами са по-склонни да получат това, което желаят от мъжете, в сравнение с „ положителните девойки “. Често ги назовават ​​дръзки, палави и рисковани. И макар че това не е доста почтено, има аргументи да им се измъкне всичко.

Всичко опира до тези качества, които се срещат във всички капризни дами. Разбира се, всички сме чували милиони пъти от мъжете, че харесват „ хубави девойки “, само че в действителност множеството мъже просто са привлечени от рискови дами. А те от своя страна не се занимават изключително с мъжете. Те несъмнено ще кажат каквото желаят. И това е увереността, която очарова мъжете.

Защо капризните дами наподобява постоянно получават това, което желаят? Ето 9 аргументи:

1. Те ​​са демонски уверени в себе си.

Ако сте положително момиче и сте уверени в себе си, към момента може да ви липсва степента на убеденост, която е присъща на капризните дами. Тоест вие не се разпореждате с него по метода, по който те го вършат. Когато такава жена приказва, мъжът я слуша и прави каквото тя желае.

2. Те не одобряват не за отговор.

Палавите и капризни дами не са тези, които се съгласяват, когато им се каже „ не “. Те отново ще вършат каквото си желаят. И в множеството случаи неподчинението им се отплаща добре.
Те знаят какво вършат, когато отхвърлят да одобряват не за отговор. Те не се пробват да бъдат бунтовници, те просто знаят какво в действителност е най-хубаво. Поради това наподобяват палави, само че в реалност тези дами се оправят добре.

9 аргументи, заради които една капризна жена получава това, което желае от мъжа

3. Те карат другите да работят за тях.

Ако сте „ хубаво момиче “, тогава евентуално се чувствате малко отговорни, когато молите другите да свършат нещо вместо вас. На палавите дами в такава обстановка просто не им пука. Те ще наредят на мъжа да направи нещо за тях, без да им мигне окото. И това работи.

Мъжете обичат да слушат строгата жена, когато тя им споделя с изключително доверие какво да вършат. И в случай че желаете някой различен да свърши работата, дръжте се по този начин, като че ли вие отговаряте и всичко ще бъде свършено.

4. Не разрешават на другите да ги нараняват.

Една дръзка (в положителния смисъл на думата) жена просто няма да разреши на мъж да я обиди или унижи по някакъв метод. Когато някой се опита да й аргументи това, тя става още по-висока и го смазва. Тя знае цената си и не се опасява да направи всичко, с цел да го знаят и другите.

5. Държат на думата си.

Рисковите и непокорни дами освен вършат смели изказвания, те се придържат към тези думи. Те няма да обещаят нещо, с цел да не го изпълнят по-късно.

Това значи, че когато приказват, им се има вяра. Те са спечелили доверието на съвсем всички. Някои обещания могат да бъдат досадни и нагли, само че фактът, че те държат на думата си макар тези изказвания, прави тези дами способни да реализират своето.

9 аргументи, заради които една капризна жена получава това, което желае от мъжа

6. Те поемат опасности

Трябва да се признае, че дръзките дами доста постоянно поемат огромни опасности. Поради това ги назовават ​​„ палави девойки “. Тези опасности обаче се изплащат в дълготраен проект. Те получават повече, тъй като поемат повече опасности.

Разбира се, те могат да изгубят много, в случай че поемат огромни опасности, само че за тях това просто значи, че могат да завоюват още повече. Понякога тези опасности си костват, с цел да получите тъкмо това, което желаете.

7. Не им пука какво мислят мъжете за тях.

Ето ключът: те просто не се интересуват какво мислят мъжете за тях. Те не съжаляват за нищо, което е належащо качество, с цел да се реализира нещо в живота.

9 аргументи, заради които една капризна жена получава това, което желае от мъжа

8. Те не играят по разпоредбите

Правилата би трябвало да се нарушават. Така си мислят рисковите дами. Те не се интересуват от правила. Тяхната грижа е да създадат всичко допустимо, с цел да получат това, което желаят.

И по тази причина постоянно им се носи славата на „ неприятно момиче “. Нарушиха разпоредбите. Това обаче ги докара до мястото, където са. Така че може би би трябвало да обмислите потреблението на тази техника, в случай че желаете да получите това, което желаете.

9. Те са доста самостоятелни.

Това значи, че те знаят по какъв начин да имат себе си и не би трябвало да разчитат на някой различен, с цел да получат това, от което се нуждаят. И от време на време тази самостоятелност наподобява на мъжете като палаво и предизвикателно държание. Но това е, което е донесло на такива дами всичко, което имат.

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР