Не е сериозно премиерът Кирил Петков да работи с Гугъл

...
Не е сериозно премиерът Кирил Петков да работи с Гугъл
Коментари Харесай

Горанов: В страната се изпълнява опасен социален експеримент

Не е съществено министър председателят Кирил Петков да работи с Google и да изготвя описи. Това съобщи някогашният финансов министър Владислав Горанов пред Нова ТВ.

Изготвянето на такива описи е спешен ПР, акцентира още той и добави, че в страната се извършва един рисков обществен опит.

Според Горанов е било редно в листата на Петков да бъде включен и предприемачът Васил Божков. Ако Божков не желае да се яви пред българското следствие, да уточни най-малко лицата, които са подготвени да свидетелства, добави някогашният финансов министър. Той съобщи, че нееднократно е приказвал с Божков. Срещите им са били в министерството на финансите.

" Темата в действителност е забавна, само че дано не се употребява за пропагандна война. Интересната тематика от седмицата е, че министър председателят сформира един лист от Google 19+1, което в случай че не беше тъжно, щеше да е смешно ", акцентира Горанов и добави, че е под достолепието му е да разяснява премиера.

Горанов съобщи, че не се усеща обиден от това, че Петков претопля една тематика, само че е изумен че българският министър председател толкоз лековато борави с обстоятелствата.

Той напомни, че на няколко пъти е бил разпитван от спецпрокуратурата, в това число и по сигнал на " Боец ".

Горанов разяснява и фамозния случай с Мата Хари.

" Нямам визия коя е Мата Хари, чел съм в исторически проект за нея. За тези фотоси знам колкото и вие. Премиерът Бойко Борисов в частен диалог ми сподели за тези фотоси, че мафията го е сготвила ", сподели той.

Бившият финансов министър съобщи, че доста хора са недоволни от неговата политика.

„ Единственото нещо, в което могат да ме упрекнат е, че вкарах страната в Банковия съюз и ERM II. Много хора са недоволни от това “, съобщи Горанов и добави: „ Днешната политика в обществените финанси ни отдалечава от еврозоната. Влизането ни в еврозоната ще ни донесе резистентен напредък “.

По отношение на връзките му с Делян Пеевски, Горанов сподели: „ Не съм го виждал доста от дълго време “.

Горанов сподели още, че не е зает с политика и следи процесите в профил. Той уточни, че от ГЕРБ му е предлагано да се върне в политиката, само че е отказал.

Горанов счита, че доста скоро част от систематичните партии като Българска социалистическа партия и Демократична България ще почувстват товара от протичащото се.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР