Не е нужно да отделяте много пари и часове пред

...
Не е нужно да отделяте много пари и часове пред
Коментари Харесай

12 грим съвета, които ще направят живота ви много по-лесен

Не е нужно да отделяте доста пари и часове пред огледалото, с цел да изглеждате ужасно. Понякога няколко дребни съвета могат да ви оказват помощ да спестите време и да ви оказват помощ да спечелите репутацията на гримьорски гуру.

Събрахме тайните на експерти и дилетанти за вас, които несъмнено ще създадат живота ви по-лесен:

1. Ефектът на гел очна линия с елементарен молив за очи

За да получите съвършено права и тънка очна линия от типичен молив за очи, можете да разтопите върха на молива благодарение на кибрит или запалка. Този трик ще ви помогне да получите текстурата на гел очна линия и ще бъде съвършен в обстановки, в които нямате течна очна линия на разположение.

2. Бронзант за тяло, който е по бюджета ви

Лесно е да се получи блестяща кожа като моделите на Victoria`s secret. Няма потребност да се употребяват скъпи масла и искра за тяло. Ако имате златисти перли за лице, които към този момент не ви трябват или са счупени, дайте им втори живот, като ги смесите с бебешко олио.

3. Пудра за лице върху миглите за повече размер

Лесно можете да получите спомагателен размер на миглите благодарение на вашата пудра за лице. След като нанесете първия пласт серпантина, нанесете тъничък пласт пудра за лице благодарение на четка за пудра. След това нанесете втория пласт серпантина.

4. Извийте миглите си и нанесете очна линия по едно и също време

Ако употребявате апарат за извиване на миглите, може да спестите доста време заран. Просто изчертайте черна линия върху горната част на инструмента за извиване на мигли. Когато доближите уреда до миглите си, с цел да ги извиете, ще нанесете и очна линия по едно и също време.

5. Направете очите си да наподобяват по-големи

Опушеният грим образно оголемява очите.

6. Създайте илюзията за плътни вежди

За да създадете илюзията за плътни вежди, можете да употребявате трик. Когато попълвате веждите си със сенки или гел за вежди, натиснете космите върху кожата незабавно след нанасянето на сенките или гела, преди да изсъхне. Боядисаните косми ще оставят отпечатъци върху кожата и ще основат натурален спомагателен размер.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР