Не е изненадващо, че президентът заяви, че изборите ще са

...
Не е изненадващо, че президентът заяви, че изборите ще са
Коментари Харесай

Костадинов: Президентът върви по ръба на закона със заявката за избори през март

Не е изненадващо, че президентът съобщи, че изборите ще са през март. Така той заобикаля на Конституцията, върви по ръба на закона, главният претекст е да няма избори през зимата, с аргумента, че ще месеците ще са тежки. Това съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов по Nowa News.
" Този парламент е извънредно импотентен, незапознат е слаба дума. Дори да се сътвори кабинет, няма да е постоянен. Положението даде спомагателни легитимация и самочувствие на президента. Слабостта на българския политически хайлайф, неговата безхаберност и инфантилност водят до изпъкване на президентската институция. Категорично срещу сме президентска република ", уточни той.

По думите му партиите, които са били в съпротива, в този момент се усещат в нещо като полувластова позиция. " От друга страна имаме креслива полуопозиция, която единствено отхвърля, без да дава оферти. Ние сме последователи на машинното гласоподаване. Сканиращите машини са били предмет на кръгла маса още преди 2 години. Странно е, че в този момент Движение за права и свободи не поддържа машините, остава се с усещането е, че казусът е в този, който ги управлява ", разяснява Костадинов.
Според него единственото единомислещо отхвърлено предложение беше унищожаване на " Информационно обслужване ". " Това беше наше предложение. Отхвърлянето му демонстрира, че казусът е в контрола на ИО. Това е паразитна институция, която би трябвало да бъде ликвидирана и разследвана ", безапелационен е той.
По тематиката с отчитането на налози на " Лукойл " у нас Костадинов акцентира, че е добра концепция, в случай че парите се насочат за обезщетения, само че при неналичието на бюджет е забавно по какъв начин ще стане. 


 
22 Ное 20221522 Ное 20221322 Ное 2022192522 Ное 202219722 Ное 2022142122 Ное 2022345КоментариЗИП22 Ное 2022 11:26ч.
Аре стига ривахте.Виде се, че партиите са импотентни. И поеади таз причина ще ръководи президент Радев. За партиите остава на геврека дупката....:))
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати казусът е в контрола на ИО. Това е паразитна институция, която би трябвало да бъде ликвидирана и разследвана22 Ное 2022 11:28ч.
Именно. Там е заровено кучето.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Бигот22 Ное 2022 12:11ч.
Костя, абе ти май си наивник момче, даваш ли си сметка че 90% от ИТ спецовете са Демократична България и Политическа партия дегенерати?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съждител22 Ное 2022 12:16ч.
Да, Радев търпи рецензия, че не може на уцели тона и не може да откри думите. Излишно е да изяснява, че протака преднамерено, че да разположи изборите по еди какъв си метод. Прав е КК - най-малко да не го изрича! Това е ситуацията - ще би трябвало да се живее някак с неговите особености и синергичности. Осъдени сме да ни напрагя, да ни разхожда по цялата прочувствена канара, да ни хвърля в изненада! Никога, дублирам НИКОГА, не изпускайте от внимание, че алтернативата на Радев не беше Сина Божий, а оня Герджиков, който сега щеше да се занимава главно с реституция на геппаджийщината и БХ-евщината.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съждител22 Ное 2022 12:17ч.
Отвратително и изрично изцяло недопустимо. Имайте си мнение, само че апелирам не ми възразявайте, че ще ставе непотребен търкал! А пък тези, които имат искания да вършат публичното мнение, доста да си мерят приказките, че ужасно им проличава, когато БХ им постави лепта в протегнатата ръчица. Днес, мадам В. е изпаднала в умопомраЗителен възторг във връзка на фактически шантавите радеви кохортни слова. Дразнещо е, че се прави на доста разсеяна, каква е същината на апелите и.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мери22 Ное 2022 12:49ч.
В качеството си на " простолюдие " запитвам за какво плановете, които вземат участие в избори за парламентарно ръководство на скъпата ни татковина, се мотаят и не желаят да произведат постоянно държавно управление, а непрестанно подлагат на критика служебното такова. ЗАЩО съдебна експертиза ПОДИГРАВАТ С ДЪРЖАВА НА 1340 ГОДИНИ!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Президента, по този начин наименуван, към този момент се е абонирал за вниманието на идващия Народен съд22 Ное 2022 13:59ч.
Както и съвсем всички политици от последните 33 години и 12 дни.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЗИП22 Ное 2022 14:36ч.
Народен дъд нанай си.Кфото каже Козяк тва ще.Ще се кланяте и хорце ще тропкате....:))
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати paradigma22 Ное 2022 15:07ч.
ЗИП -чо, припомням си те от един различен конгрес. Там беше търпимо нахален, в този момент просто си деградирал.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани16 Ное 2022206519 Ное 202259518 Ное 2022188024 Sep 20222864
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР