Не е изненадващо, че по време на пандемията всички се

...
Не е изненадващо, че по време на пандемията всички се
Коментари Харесай

Колко време прекарваме, самозадоволявайки се на работа

Не е изненадващо, че по време на пандемията всички се чувствахме много удобно да работим от у дома. Без изтощителното утринно пътешестване, всички ние имахме малко повече арестувана сила за консумиране. Оказва се, че множеството хора са употребявали тази сила, с цел да мастурбират. В реалност, изследване на възрастни от 18 до 32 години в Обединеното кралство открива, че 30% оповестяват за нарастване на соло половите практики. И наподобява, че са траяли този табиет, даже откакто са се върнали в офиса.
 Мастурбирането, сексът и кой оказва помощ най-вече за ускорение на раждането
Когато мастурбирането е по-добро от секса

Да, има и такива случаи

Оказва се, че 7.4 милиона служащи във Англия мастурбират по време на работа. Мастурбирането никога не е нещо неприятно. Здравословно е да опознаваме тялото си, само че да го вършим на работа, където всеки миг може да изскочи позвъняване за нарастване или среща, наподобява самоуверено.

Мъжете са по-склонни да мастурбират през работния ден, съгласно проучването на Chemist4U. И забавното е, че хората с по-високи приходи са по-предразположени да вземат " нещата в свои ръце ". Мастурбирането на работата е най-популярно измежду 25 до 34-годишните, като женените го вършат доста повече от необвързаните. Три пъти седмично повече от тези, които не са във връзка, с цел да бъдем точни.
 Снимка 621190

Необвързаните мастурбират приблизително един път седмично на работа. Женените британци освен мастурбират повече, само че и по-дълго. Сесията за самоудоволствие на женен човек продължава приблизително цели 38 минути.

Но това коства на фирмите много - към 154 милиона английски лири на седмица. Но макар че това може да коства пари на шефа, има позитивен резултат върху английските служащи. Около 33% настояват, че мастурбационната сесия на работното място е помогнала за облекчение на напрежението, до момента в който 24% считат, че общото им въодушевление е по-добро.

Близо 20% споделят, че това също е помогнало за повишение на концентрацията им - несъмнено, откакто са прекарали повече от половин час надалеч от бюрото си. Джеймс О`Лоун, фармацевт и основен изпълнителен шеф на Chemist4U споделя: " Въпреки че не утвърждаваме хората, които мастурбират, до момента в който им се заплаща, с цел да работят, доста от 7.4 милиона британци, които са признали, че го вършат, споделят позитивни резултати от доставянето на наслаждение по време на работа. "
 Кара Делевин и семинарът за самозадоволяване, на който е участвала
Когато и Кара Делевин има задръжки

Не е желала да остане без долни дрехи

Както означават от Metro, не е изненадващо поради обстоятелството, че има доста изгоди за здравето от оргазмите. Нашият мозък освобождава окситоцин, когато получим оргазъм, което оказва помощ на тялото да се отпусне, като намалява кръвното ни налягане и равнищата на кортизола.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР