Не чух нито едно доказателство за бомбастичните твърдения на служебния

...
Не чух нито едно доказателство за бомбастичните твърдения на служебния
Коментари Харесай

Атанасова: Не чух нито едно доказателство за бомбастичните твърдения на служебния кабинет

„ Не чух нито едно доказателство за бомбастичните изказвания на служебния кабинет от последните дни, които се употребяват за медийна импровизация... Не знам дали българите ги интересуват замерянията с компромати. За тях са значими решенията за днешния, за утрешния ден - справяне с пандемията, със обществените провокации, с икономическите провокациите. Хората желаят малко зрелища понякога, служебният кабинет им ги предлага, само че на първо място се интересуват за хляба “. Това сподели пред БНР Десислава Атанасова от ГЕРБ. 

Тя акцентира, че хората усещат истината и лъжата и че демонизирането на ГЕРБ няма да им повлияе върху решението в изборния ден. 

„ Несериозно е в пазарна стопанска система министър да не знае съществени неща. Ден преди да е някой в служебното държавно управление, министърът на стопанската система си е разрешил да изпрати в Българска народна банка документи за промяна на Надзорния съвет на ББР. Това е скандално. Не е нужно да си приключил в Харвард, задоволително е в Харманли, с цел да знаеш съществени неща. Министърът не знае и какво е банкова загадка “, добави Атанасова. 

И разяснява и друга настояща тематика - тази с подслушванията и потреблението на СРС. В предаването „ Неделя 150 “ тя изрази мнение и за идните избори: 

„ ЦИК би трябвало да стартира в динамичност да взема своите решения за пазаруване на спомагателни машини, да направи акция за гласоподаване с такива машини. Притесненията ни не престават да са свързани с дублирането на данните от разписките, които след всяко гласоподаване гласоподавателят пуска в урната, и данните от протокола. За гаранция за почтен избор би трябвало да има сравняване “. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР