Не човек, а изкуствен интелект е водещ на испанската версия

...
Не човек, а изкуствен интелект е водещ на испанската версия
Коментари Харесай

Когато изкуствен ителект е водещ на популярно риалити

Не човек, а изкуствен интелект е водещ на испанската версия на известното риалити " Островът на известните ". AI инфлуенсърът Алба Ренай става лице на новия сезон, чието деяние се развива в Хондурас и се излъчва по Telecinco.
 Райли Рийд и Clona - по какъв начин порнозвездата пресъздаде себе си посредством изкуствен интелект
Порнозвездата, която пресъздаде себе си посредством изкуствен интелект

Как всеки може да се запознае с Райли Рийд

Ренай е виртуален инфлуенсър, основан през септември предходната година от VIA Talents, поделение на испанската маркетингова организация Be a lion. В Instagram, където има над осем хиляди почитатели, Алба се разказва като цифров създател, " подготвен да извърши мрежата със развлечение и творчество ".

Тя към този момент публично осведоми почитателите си, че има щастието да бъде новият виртуален водещ на риалитито. Основната ѝ роля е да описа истории " зад кулисите " на шоуто, да разкрива тайните на ВИП участниците, като става част и от трагичните преврати, които се случват на участниците на острова.

От профила на Алба в обществените мрежи, се вижда, че е авантюристка, любопитна да открива света, въпреки да има мощна връзка с " нейния град " Мадрид.

Освен разнообразни фотоси пътуванията ѝ от Севиля до Сеул, в профила ѝ се виждат и съдействия с известни марки, като Zara или Alpro.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР