Не че не обичаме големи изненади и подаръци, та кой

...
Не че не обичаме големи изненади и подаръци, та кой
Коментари Харесай

10 малки жеста, които разтапят всяка жена

Не че не обичаме огромни изненади и дарове, та кой не обича от време на време да го глезят? Но това, което приказва най-силно за любовта на мъжа до нас, в действителност са дребните жестове на любов. Защото в действителност е правилно, че дейностите приказват повече от всевъзможни думи (и от всевъзможни букети!)

Големите дарове, които получаваме понякога, никога не са по-значими за нас от благите, само че постоянни жестове. Тези жестове са непланирани, само че пък доста по-важни. Те карат сърцето ни да бие по-бързо и да се усмихваме неуместно, преизпълнени с благополучие.

Сигурни сме, че множеството дами ще се съгласят с класацията ни, по тази причина е добре мъжете да си вземат записка.

1. Когато ни питат по какъв начин е минал денят ни

Задаването на простички въпроси като „ Как мина през днешния ден? “ демонстрира интерес даже когато се задават постоянно. Такива въпроси ни потвърждават, че обичаният ни се интересува даже от дребните елементи в живота ни и желае да научи повече за нас.

2. Отварянето на вратата

Кавалерството може да е на застрашен тип, само че към момента не изчезнало изцяло. Независимо дали сме от скоро с този човек или от години – този благ жест постоянно се вижда и прави оценка.

3. Дълги обятия и целувки

Тези няколко спомагателни секунди, в които стоим в прегръдките му, значат толкоз доста, те безусловно ни нашепват „ Запомни, че те обичам “.

4. Да ни изслушват

И нямаме поради тези досадни „ аха… аха “, до момента в който отсрещната страна си гледа телефона. Освен че това да изслушваш другия е симптом на положително образование, то демонстрира, че половинката ни в действителност се интересува от нас.

5. Обажданията

Съобщенията от ден на ден изместват телефонните диалози, по тази причина едно ненадейно позвъняване постоянно ще ни зарадва.

6. Когато ни вършат комплимент

Ако непрекъснато ни обсипват с похвали, става малко съмнително… изключително в случай че комплиментите звучат като заучени изречения. Но когато ни ласкаят за наша съответна линия или да вземем за пример за роклята ни в този ден, тогава комплиментът в действителност ни разтапя, тъй като звучи откровен.

7. Когато той помни елементи от предходен диалог

Когато той спомене нещо, което сме споделили от дълго време, това ни демонстрира, че в действителност е внимавал в думите ни. Например, в случай че е запомнил, че преди месеци сме желали да гледаме даден филм и в този момент е купил билети за него… или е запомнил името на новата колежка, за която сме говорили.

8. Когато ни хваща за ръка

Изглежда толкоз нищожно, а в действителност е толкоз благ жест. Когато се пресегне да ни хване за ръка през масата или когато на улицата улови ръката ни, няма по какъв начин да не се разтопим, тъй като този жест демонстрира обвързаност и горделивост да бъде с нас.

9. Милите известия

Дори късите известия като „ Надявам се да имаш страховит ден. Вече ми липсваш! “ ще ни накарат да засияем от наслада.

10. Изненадващо „ Обичам те “

Няма нищо по-сладко от едно „ Обичам те “ в моментите, когато не го чакаме. Няма значение дали готвите дружно, дали сте се сгушили на дивана пред тв приемника, или сте излезли на разходка и е настъпила тишина – в такива моментите думите отекват по-силно.

Инфо: http://www.skypodnevniche.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР