не бяха за краен резултат, а се търсеше такъв в

...
не бяха за краен резултат, а се търсеше такъв в
Коментари Харесай

Баневи не познават Нотариуса и Пепи Еврото

не бяха за краен резултат, а се търсеше подобен в самото начало - . Това обявиха в изявление за БТВ Евгения и Николай Баневи.

Те не познават Пепи Еврото и Мартин Божанов Нотариуса. Евгения Банева уточни обаче, че са чули от интервютата на Илия Златанов, че Пепи Еврото се хвалел по какъв начин ги унищожил.

Николай Банев съобщи, че изнудването за пари и парцели е почнало още във Франция. Имало е предложение от юрист да трансферират ваканционно населено място , с цел да " се подсигури, че няма да бъдем арестувани, когато се върнем в България ".

Припомняме, че известното бизнес семейство Баневи бяха арестувани на летището в Ница в по обвиняване за пране на пари, и останаха в ареста - Евгения Банева няколко месеца, само че Николай Банев близо две години. През 2021 година те поради изявления на някогашния основен прокурор Иван Гешев и наблюдаващата делото Мария Дойчева. Днес, през 2024 година, Баневи не считат, че казусът им ще се разплете.
 Престъпленията на Баневи – образец за бандитската приватизация, разгласи прокуратурата Обновена
Престъпленията на Баневи – образец за бандитската приватизация, разгласи прокуратурата

" Полимери " е " обезкостен ", пари от покупко-продажби са отивали в офшорки на Баневи

" Имаше и други оферти, разполагам и с документи, а съм и сезирала прокуратурата . Вече бях отвън ареста и спечелихме дело за наследственото лишаване на " Каваци " от 2017 година, когато се свързаха с нас юристите на Димитър Спасов - юрист Петър Петров , да се откажа от всички каузи, които сме спечелили във връзка с къмпинг " Каваци " и други, и да призная, че съм получила 1,5 млн., другояче ще ме върнат в Сливенския затвор ", описа Евгения.

Спрямо предприятието " Полимери " , Банев съобщи, че страната го е протекция. " Когато продадоха " Нефтохим " на " Лукойл ", тогава стопираха кранчето на " Полимери ", изясни той.
 Банев желае Борисов и Цветанов за очевидци в съда
Банев желае Борисов и Цветанов за очевидци в съда

Иска да носи костюм в съда, да не лови мишки и да не спи с хлебарки

На въпрос за я, каквато информация, че приготвят Банев се свързал с съветски лобисти и е подготвял хибридна война против България, както и медийна офанзива против прокуратурата, Банев уточни, че сега нямат никакви търговски връзки с Русия, а техните съдружници там са по-скоро опозиционери на Путин.

На въпрос на кого и защо Банев е звънял от пандиза, той съобщи: " Обаждах се на който би трябвало, в това число и на лобисти в Русия. А Евгения Банева изясни, че и в това число при ареста през 2018 година е трябвало да потърсят другари, при които да останат децата им, с цел да не ги дадат на обществените. " Звъняхме основно на руснаците поради децата, доста другари от чужбина ми звъняха, с цел да вземат децата при тях ", добави Евгения.
 Интересно би станало, в случай че Баневи се разприказват
Интересно би станало, в случай че Баневи се разприказват

Според Антон Станков политически е въпросът " за какво в този момент "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР