Не бях доволен и през първото полувреме - играхме бавно

...
Не бях доволен и през първото полувреме - играхме бавно
Коментари Харесай

Мъри за Стаси: Всеки юноша на Левски е добре дошъл

„ Не бях удовлетворен и през първото полувреме - играхме постепенно без динамичност и скорост. “

Това сподели Станимир Стоилов, откакто Левски позволи поврат след 3 гола за 15 минути във втората си зимна контрола. Тя бе против Ал Кувейт и се организира в Дубай, където „ сините “ имаха задатък от 2:0 четвърт час преди края, само че в последна сметка изгубиха с 2:3.

„ Умората очевидно ни пристигна повече, само че би трябвало да се прояви темперамент в подобен миг. Липсваше ни експанзия и динамичност. С оглед на интервала, в който се намираме, можем да потърсим оправдания “, уточни Мъри.

„ Завършихме цикъл от тежки двуразови тренировки. Ще имаме ден и половина отмора, с цел да се освежим и да продължим със идващия стадий от подготовката. Първият мач беше по-добър за Марин Петков. При първия му гол в този мач имаше неточност на съперника. “

„ Новите се стараят доста. Имахме точни хрумвания кой какъв брой да играе тъкмо, с цел да не прекаляваме с натоварванията. Играчите, които са изостанали с подготовката играха по-малко. От тук нататък ще стартираме лека бавно да избистряме състава. Кристиан Димитров, Асен Чандъров, Рикардиньо се стараят. Трябва да подобрят динамичността, бързината на мислене. “

„ Имахме предпочитание да шутираме, само че много от ударите минаха около вратата и не успяхме много от тях да приключим по най-хубавия метод. С изключение на днешния ден, където получихме 1-2 лека контузии на тренировката сутринта, подготовката върви добре. Важно е по какъв начин ще набираме скорост в идващите контроли, тъй като през днешния ден не ми харесаха динамичността и скоростта “, разкри Стоилов, а след това разяснява и обстоятелството, че Станислав Иванов към този момент е свободен сътрудник, откакто се раздели по взаимно единодушие с американския Чикаго.

„ По принцип наши юноши, които са били в нашия клуб, постоянно са добре пристигнали. Ако имаме единодушие по финансовите параметри, всеки един наш младеж е добре пристигнал “, сподели той по отношение на вероятно завръщане на Стаси на „ Герена “, а след това разяснява и вероятни ли са изходящи прехвърляния.

„ Има интерес към наши играчи. Вече целият клуб би трябвало да реши дали да се продават. Цените са много съществени. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР