НЧ Петър Янев 1939г., НУСв. Пимен Зографски и Община Бургас

...
НЧ Петър Янев 1939г., НУСв. Пимен Зографски и Община Бургас
Коментари Харесай

„Крайморие“ се обединява в подкрепа на Ненко Михов

НЧ " Петър Янев 1939г. ", НУ " Св. Пимен Зографски " и Община Бургас провеждат благотворително събитие в поддръжка на 39-годишния Ненко Михов от квартал „ Крайморие ”.

Мъжът е с диагноза израстък в региона на дребния таз. Той притиска пикочния мехур и бъбреците и затруднява ежедневните действия на Ненко.Лекари в болница в Чорлу, Турция, му дават вяра, че могат да го излекуват посредством комплицирана интервенция. Занеяса нужни 40 000 евро – сума,която фамилията не може да събере, по тази причина е нужна поддръжката на положителни хора.

Ненко Михов е татко на две деца. Кампанията за набирането на средства за лекуването в Турция стартира в навечерието на Възкресение Христово.

На 7 май, неделя, от 16.00 часа, ден след огромния Християнски празникГергьовден, поддръжката заНенко и фамилията му продължава с набиране на средства.Събитието ще се състои нановата лодкостоянка в „ Крайморие “, входът за него е 10 лв..Колкото по-бързо се събере цялата сума, толкоз по-бързо ще бъде осъществена и интервенцията.Всяко левче е от голяма важност.

В благотворителната изява се включват:Йоана Богдева, Преслава Минасян, Иванка Богдева, Танцова група „ Модерно котле ”, Радостина Йовкова, Стоян Хритов, певческа група „ Крайморие ” към ПК „ Надежда ”, Детска група за национални танци от кв.„ Крайморие “, детска група „ Песъчинки ” към ДГ„ Радост “- Филиал„ Крайморие “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР