След раздялата с майката на третото си дете, което се

...
След раздялата с майката на третото си дете, което се
Коментари Харесай

Новата на шеф Манчев - майка на гаджето на сина му

След раздялата с майката на третото си дете, което се роди предишното лято, той не изтрая дълго без интимна половинка. Само 3 месеца след раждането на дребния Александър, страшилището от „ Кошмари в кухнята” се раздели с неговата майка Цветомила и към този момент грее с чисто нова обич.

Красивата русокоска Ива е следващата интимна тръпка на началник Манчев. Тя работела като управител в рекламната сфера и била майка на гаджето на сина му Христо. 18-годишният юноша завел приятелката си Елина и майка й в ресторанта на баща си „ Кактус” в центъра на София. Още щом зърнал Ива, началник Манчев открил, че е влюбен в нея. „ Тя е невероятна жена – красива, интелигентна, с възприятие за комизъм. Веднага намерихме общ език. На третата срещаустановихме, че ни е прелестно да сме заедно”, признава кулинарят. Днес той не крие, че е вдлъбнат до уши.

В началото специалистът в кухнята и мениджърката криели връзката си, само че неотдавна почнали да се появяват дружно на обществени места. Дебютът си в светските среди създали на 1 юли, на рождения ден на фолк звездата Анелия. След това отпътуваха на отмора в Гърция с другари. Близки на началник Манчев разкриха, че макар перипетиите в любовния си живот, той продължавал да поддържа съвършени връзки с майките на трите си деца. От първата си брачна половинка Марина, с която имаха 18-годишен брак, кулинарят има щерка Виктория и наследник Христо. От варненката Цветомила е едногодишния му наследник Александър.

Раждането на бебето предишното лято изпревари с няколко дни формалния му бракоразвод с Марина. Πpoтивнo нa oчaĸвaниятa, чe paзвoдът нa Maнчeв щe e cъпътcтвaн oт шумни пaнaиpи, нищo пoдoбнo нe ce cлyчи. Гoтвaчът и Mapинa ce paзбpaли миpнo и тиxo ĸaĸ дa пoдeлят бoгaтcтвoтo cи. Eĸccъпpyгaтa му и двете им деца останаха да живеят в 3-cтaйния ceмeeн aпapтaмeнт. Жилищeтo, ĸoeтo ĸyлинapят дoбpoвoлнo им oтcтъпил, cтpyвa към 500 000 лева Бившата към този момент брачна половинка продължава да е пълновръстен съучастник в бизнеса и получава отчисления от облагите, написа Уикенд.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР