Иновативни експонати грабнаха вниманието на посетителите на изложението „Медикус, Денто,

...
Иновативни експонати грабнаха вниманието на посетителите на изложението „Медикус, Денто,
Коментари Харесай

Иновации от последно поколение впечатляват на изложбата „Медикус, Денто, Галения 2018“

Иновативни експонати грабнаха вниманието на посетителите на изложението „ Медикус, Денто, Галения 2018 “. То продължава от 17 до 20 октомври в Международен панаир Пловдив с участието на повече от 100 водещи фирми от 15 държави.

„ В тези високо технологични изделия са закодирани тенденциите за развитие на различни области от медицината. Тяхното бъдеще е насочено към по-прецизно, по-бързо и по-комфортно лечение “, заяви при откриването д-р Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив, който организира деловия форум. Той беше откри от заместник-министъра на здравеопазването Светлана Йорданова.

Убеден съм, че отличната организация, многообразието и актуалността на демонстрираните продукти и услуги за пореден път ще предизвикат интереса не само на български, но и на чуждестранни производители, търговци и инвеститори, се казва в поздравителния адрес на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев, изпратен до ръководството на Панаира.

Изложителите са сигурни, че предприетите и предстоящите реформи в здравеопазването ще стимулират модернизирането на сектора, затова предлагат апаратура и изделия от последно поколение, изтъкна в словото си кметът на община Пловдив инж. Иван Тотев.

Участниците в „ Медикус, Денто, Галения 2018 “ презентират медицинска техника и консумативи, болнично обзавеждане, оборудване и инструменти за стоматологични кабинети и зъботехнически лаборатори, диагностични и стерилизационни уреди, продукти за профилактика и хигиена на устата, работно облекло и предпазни средства.

След като преряза лентата, заместник-министър Йорданова разгледа експозициите. Тя беше впечатлена от мултифункционален скенер, предлаган от българска фирма, и от иновативни експонати на компания от Япония, чиито представители я посрещнаха облечени в традиционни японски кимона. Фотодинамична антибактериална терапия е хитът на техния щанд.

Посетители се възхищаваха от натурални препарати за лечение на тежки заболявания, като Паркинсон, епилепсия, болест на Крон, Алцхаймер и други. Един от нашите имуномодулатори е мощна природна терапия срещу рака, изпитана от много пациенти, които успяха да преборят болестта без химиотерапия, обясниха изложителите.

Зъболекари и мениджъри на дентални клинки обсадиха изложбата още преди официалния старт. Те бързаха да се снабдят с модерни уреди и материали, предлагани на преференциални цени от производители и търговци.

Експозициите представят най-актуалните тенденции, научни постижения в различни области на медицината и новости от практиката. Те се намират в палата 11 и може да бъдат разгледани от 9 до 18 ч., а в последния ден – до 14 часа. Специалистите имат право на безплатен достъп след онлайн регистрация в сайта на Международен панаир Пловдив. Билетът струва 4 лева, за ученици, пенсионери и инвалиди е 2 лева.

Той важи и за други прояви, които се провеждат паралелно: Специализирана изложба „ Цветна есен “ (17-21 октомври), Панаир на колекционерите „ Булколекто “ (19-21 октомври), киноложки изложби и финали за Световната киноложка купа (20-21 октомври). Гостува изложение на американски автомобили и мотоциклети (20-21 октомври). Световно първенство по савате за мъже и жени ще се състои от 18 до 20 октомври.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР