Назначиха Антон Златанов за временно изпълняващ длъжностна директор на Гранична

...
Назначиха Антон Златанов за временно изпълняващ длъжностна директор на Гранична
Коментари Харесай

Бившият шеф на СДВР Антон Златанов поема Гранична полиция

Назначиха Антон Златанов за краткотрайно изпълняващ длъжностна шеф на " Гранична полиция ". Той поема поста, след уволнението на Росица Димитрова. Антон Златанов е роден на 8 октомври 1976 година в София. През 2000 година приключва висше обучение в УНСС по специалността " Планиране и прогнозиране на стопански системи ", а през 2002 година - магистратура по " Международни стопански връзки " в Стопанската академия в Свищов.
 
През 2016 година, след обществена отбрана на дисертационен труд в Академия на Министерство на вътрешните работи, му е присъдена просветителна и научна степен " Доктор " в професионално направление " Национална сигурност ". Той има повече от 25-годишен стаж в системата на Министерство на вътрешните работи. Златанов е минал през всички равнища в системата. Постъпва в Министерство на вътрешните работи през 1997 година като служител на реда в отдел " Охранителна полиция ", а след това работи и по линия " Криминална полиция ".
 
Последователно е старши служител на реда, инструктор, контрольор в Столична дирекция на вътрешните работи. От 2008 година след извоюван конкурс минава на управителна служба като шеф на група в отдел " Специализирани полицейски сили ", а след това е шеф на група " Хулиганство, екстремизъм и спортни мероприятия ".
 
В обособени интервали е шеф на бранш " Масови мероприятия " и заместник-началник на отдел " Охранителна полиция ". На 13 май 2015 година е назначен за заместник-директор на Столична дирекция на вътрешните работи. В интервала май-юни 2021 година е шеф на Столичната дирекция на вътрешните работи. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР