Назначението на служебния министър на икономиката от е лична атака

...
Назначението на служебния министър на икономиката от е лична атака
Коментари Харесай

Нинова: БСП е непослушната партия в България

Назначението на служебния министър на стопанската система от е персонална офанзива към. Това съобщи самата тя в ефира на “Събуди се ". По-рано Стоянов бе свален от поста началник на ВМЗ-Сопот от Нинова. 

“Очевидно е, че има персонална офанзива към мен посредством възобновяване на този модел против, който застанаха хората на площада, против който се борихме 6 месеца. Това е притеснително ", сподели водачът на Българска социалистическа партия.

Тя съобщи още, че има вяра на думите на Калоян Методиев, някогашен шеф на кабинета на Нинова, че е напуснал президентството, тъй като съгласно него Радев се е опитал да я смъкна от председателското място в левицата. “Вярвам на казаното от Калоян Методиев. Но виждам и по-далечната цел на тази акция за събаряне на държавното управление. Смятам, че задачата е да се сринем на изборите, да се смени управлението, да се овладее партията и тя да стане послушна ", сподели още Нинова и съобщи: “БСП е непослушната партия в България! Ние се изчистихме от вътрешни и външни зависимости и олигархични ползи и следваме единствено волята на хората, които са ни избрали ".

Тя разяснява и износа на оръжие от България към Украйна. “Изненадваща е разликата. Когато бях министър на стопанската система и промишлеността се разви мощна манипулативна акция, че изнасяме оръжия за Украйна. Сега да чувате нещо по този въпрос? ", попита тя. “Миналата седмица се изнесе оръжие за 1 милиарда евро за Полша и Румъния ", добави още Нинова.

“Това беше манипулативна и лъжлива акция против мен. Авторите й ръководят през днешния ден ", съобщи тя и сподели, че тогава персонално президентът я е обвинил в експорт на оръжие към Полша. “А в този момент да запитвам ли аз ", обърна се тя към. 

Тя укори енергийния спешен щаб в това, че от началото на основаването му на 3-ти август до момента не се е събирал, с цел да търси решения на газовата рецесия и направи съпоставяне с рецесията с тока. “Тогава и не одобряваха задушевно среща с работодателите и не одобряваха техните претенции. Тогава ги водих за ръка на тези срещи, те излизаха от зала, аз ги връщах и се справихме с тези ограничения. Това, което остава и ние тревожи и тогава, и в този момент е, че не стартират диалози с “Газпром ", разясни Нинова.

Според нея в случай че се подходи партньорски към “Газпром ", а не идеологически " е допустимо да се получи “добър разговор ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР