Назначението на Ивайло Петков за спортен директор на Левски предизвика

...
Назначението на Ивайло Петков за спортен директор на Левски предизвика
Коментари Харесай

Новият шеф в "Левски" бе посрещнат на нож от феновете

Назначението на Ивайло Петков за състезателен шеф на " Левски " провокира вълна от възмущение измежду почитателите на тима от цялата страна. Най-често споменаваният претекст за неодобрението им е предишното на Петков, който е някогашен футболист на " Литекс " (има три трофеи с този тим), чийто някогашен номинален притежател бе актуалният основен акционер в  " ЦСКА-София "  Гриша Ганчев.

Новият началник е охарактеризиран като  " от дълго време пропуснат състезател на мутренския отбор на Гриша Ганчев от 90-те " (фенклуб " Синя Враца " ). " Нашето мнение е, че има доста по-достойни персони, в чиито вени тече синя кръв! ", прибавят " HD Boys ". Има и по-крайни отзиви, а измежду останалите недоволни фракции са " Ултра Варна ", Old Capital Boys, VANDALS PLEVEN и други Някои имат искания и по смяната на любимеца на агитката Димитър Иванков като треньор на вратарите с Армен Амбарцумян. Масово се показва и вяра, че управлението на " Левски " ще премисли решението си за Петков, който би трябвало да бъде публично показан скоро.

Междувременно маджарски медии оповестиха, че " Левски " е отхвърлил три предложения за бранителя Иван Горанов, отправени от тамошния шампион " Ференцварош ". Посочва се, че клубът от Будапеща е извършил финансовите условия на " Левски ", само че все пак " сините " са се отказали от прехвърлянето, което мощно е изненадало унгарците. Предполага се, че неналичието на качествени попълнения в софийския клуб е повода Горанов да остане.

Вчера тимът се прибра в столицата след края на първия си лагер - в Добринище, а треньорът Петър Хубчев организира занятие с отбора незабавно след идването на рейса. Във вторник " сините " отпътуват на подготовка в Австрия, където ще са до 3 юли. През това време те ще играят контроли с бразилския  " Ред Бул Бразил ", първенците на Русия " Зенит " и на Швейцария " Йънг Бойс ", както и с немския четвъртодивизионен " Тюркгюджю-Атаспор " (Мюнхен).

В тренировките на " сините " към този момент взе участие и голмасторът от предишния сезон Станислав Костов, който до момента се възстановяваше от контузия в адукторите. Той към този момент се приготвя самостоятелно дружно с исландския бранител Холмар Ейолфсон, който пък още не е изцяло подготвен след претърпяна интервенция на скъсана колянна връзка на десния крайник.

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР