Назначен е нов шеф на "Булгаргаз". Това е Деница Златева.

...
Назначен е нов шеф на "Булгаргаз". Това е Деница Златева.
Коментари Харесай

Деница Златева е новият шеф на Булгаргаз

Назначен е нов началник на "Булгаргаз ". Това е Деница Златева. Целият ръб на шефовете е заменен, заяви bTV. Деница Златева - някогашен вицепремиер в служебния кабинет, назначен от Румен Радев през 2017 година.

Говорителят на държавното управление Антон Кутев удостовери, че смяна в ръководството на държавното газово сдружение ще има.

Златева е родена на 16 юли 1975 година в София. Завършва компетентност „ Корпоративен мениджмънт “. През 2008 – 2009 година е шеф кабинета на заместител министър-председателя по въпросите на еврофондовете Меглена Плугчиева.

От 2009 до 2013 година е народен представител в европейския парламент, след което е народен представител в 42-то Народно събрание от Българска социалистическа партия. През август 2012 година е определена за вицепрезидент на Социалистическия интернационал на дамите.

Между 2009 и 2017 година е интернационален секретар на Българска социалистическа партия. От 27 януари 2017 година е длъжностен заместител министър-председател в държавното управление на Огнян Герджиков, отговарящ за подготовката на българското председателство на Европейски Съюз.

На парламентарните избори през 2013 година е определена за депутат от листата на Коалиция за България за 25 МИР-София, написа "Сега ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР