Найо Марш (1895 – 1982) е сред най-прочутите криминални автори

...
Найо Марш (1895 – 1982) е сред най-прочутите криминални автори
Коментари Харесай

Излезе Талант за престъпление от Найо Марш - автор със собствен отпечатък върху криминалните романи

Найо Марш (1895 – 1982) е измежду най-прочутите престъпни създатели в света. Считана за най-голямата звезда на жанра през неговия Златен век, тя е създател на над 30 сполучливи романа (в интервала сред 30-те и 80-те години на ХХ век). С несравнимия си жанр, в който се преплитат финес и комизъм, ловко изтъкани сюжети и завладяващи персонажи, Марш оформя престъпния род подобен, какъвто го познаваме през днешния ден.

Найо Марш е всеобщо приета като една от великите „ Кралици на престъпната литература “, наред с Агата Кристи.
 Ще дойдеш в точния миг от Софи Казънс излиза на 10 август " Ще дойдеш в точния миг " от Софи Казънс излиза на 10 август
Лора е безнадеждна романтичка и кореспондент. С неспокойствие потегля на командировка до Нормандските острови, само че даже не подозира какво ще откр...

Нейният най-обичан и известен воин е красивият контрольор Родерик Ален, който с лекост печели читателските сърца по целия свят.

Кинжалът, драперията, позата на модела... всичко би трябвало да е съвършено нагласено, с цел да нарисуват идеалната достоверна картина. Но някой прекрачва границите на изкуството и всява същински безпорядък в групата художници. Извършено е ликвидиране.

Време е да се намеси Родерик Ален, най-известният контрольор от Скотланд Ярд. Но до момента в който той пробва да разплете случая и да залови килъра, се появяват непредвидени спънки, които го карат да се съмнява в себе си.

Още от КНИГИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР