Найджъл Литгоу, режисьорът и продуцентът, обвинен в сексуално насилие от

...
Найджъл Литгоу, режисьорът и продуцентът, обвинен в сексуално насилие от
Коментари Харесай

Продуцентът на „American Idol“, обвинен в сексуално посегателство над Паула Абдул, се пошегува, че иска да бъде „следващият, който ще я малтретира“ в ново интервю

Найджъл Литгоу, режисьорът и продуцентът, упрекнат в полово принуждение от Паула Абдул, се пошегува през 2015 година изявление, че той „ желае да бъде идващият човек, който ще я малтретира “.

Двамата разговаряха с Daily Beast през 2015 година преди премиерата на 12-ия сезон на „ So You Think You Can Dance “, на който Литгоу служи като изпълнителен продуцент и арбитър, дружно с Абдул за два сезона.

Обсъждайки нестабилната връзка на певицата в ефир със Саймън Кауъл по време на дните й в „ Американски кумир “, Литгоу сподели на изданието по какъв начин Кауел я е „ злоупотребявал и малтретирал “.

Абдул беше водещ на шоуто дружно с Коуел от 2002 до 2009 година и двамата постоянно се караха пред камерите. Lythgoe беше и продуцент на „ Idol “.

„ Познаваме се от толкоз време към този момент “, сподели Литгоу тогава. „ Честно казано, бях обожател на Паула в Обединеното кралство, преди да дойда тук в Щатите. За да мога да работя с нея върху „ Idol “ през всички тези години и да видя по какъв начин е била измъчвана от Саймън… “


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР