Най-зле облечена на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл

...
Най-зле облечена на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл
Коментари Харесай

Кралската особа, която се дигизира като Хю Хефнър на сватбата на Меган и Хари

Най-зле облечена на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл била дъщерята на кралица Елизабет Втора принцеса Ана, написа лондонският таблоид "Метро ".

Вестникът съпоставя по жанр и по цвят нейния тоалет с халатите , които обичаше да облича при всевъзможни случаи създателят на сп. "Плейбой " Хю Хефнър . Принц Хари сигурно не би одобрил външния тип на вуйна си, с който тя удостои неговата венчавка, добавя изданието.

Princess Anne serving Hugh Hefner vibes #RoyalWedding pic.twitter.com/j5fGiNPNA7
— Yahoo7 Be (@yahoo7be) May 19, 2018
Принцеса Ана се бе издокарала в кармъзен тоалет с тъмносини ревери , идеално копие на пеньоар.

Here's Princess Anne checking she's packed enough gin miniatures for the ceremony. #RoyalWedding pic.twitter.com/1SPcUkDEIi
— Stephanie Faye (@StephanieEphani) May 19, 2018
Вестникът цитира постове в обществените мрежи , в които се акцентира по какъв начин "принцеса Ана се направи на Хю Хефнър за сватбата " .

Did Princess Anne inherit Hugh Hefner’s smoking jacket? #RoyalWedding pic.twitter.com/f4wYwxCIoF
— David James Lister (@MlSTERLlSTER) May 19, 2018
Изданието разгласява една до друга фотоси по халат на плейбоя до кралската персона в тъмночервения тоалет. Като приликата сред двамата е поразяваща.

Ok so real talk, Princess Anne wore a Hugh Hefner costume to the #royalwedding pic.twitter.com/BqOJAQhu3W
— The Classy Gay™ (@The_Classy_Gay) May 19, 2018
Виж още:
Да дойдеш на сватбената си вечеря с електрически "Ягуар ": Меган и Хари го могат! Бащата на Меган Маркъл: "Момиченцето ми е доста красиво и наподобява доста щастливо " Да "откраднеш момента " с финес и да си единствено на 3: принцеса Шарлот го може! Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл - с тиара на кралица Мери Кралица Елизабет II избра тоалет в жълто за сватбата на принц Хари Първата целувка на Хари и Меган като брачен партньор и брачна половинка И заживели дълго и щастливо! Хари и Мегън към този момент са семейство! Запознайте се с херцога и херцогинята на Съсекс
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР