Най-здравословно си остава место, печено на скарата или приготвено във

...
Най-здравословно си остава место, печено на скарата или приготвено във
Коментари Харесай

3 страхотни маринати, които правят месото крехко и сочно и се приготвят за 5 минути

Най-здравословно си остава место, печено на скарата или приготвено във фурната. Ако спазвате режими и се стремите към поддържане на добра фигура, не се изкушавайте да похапвате пържено.

Когато приготвяте печено месо, би трябвало да внимавате за няколко съществени неща, в случай че не желаете то да стане изсъхнало и жилаво. Има си тънкости и специфики, които е добре да овладеете. Мариноването на продукта е измежду главните неща, на които да отдадем справедливо внимание, в случай че желаеме да сме удовлетворени от това, което е в чинията ни най-после.
Кои са най-хубавите маринати за печено месо?  Как с фолио и кибрит да разберем дали месото е натъпкано с ХОРМОНИ Как с фолио и кибрит да разберем дали месото е натъпкано с ХОРМОНИ
Повечето търговци работят хитро, в случай че желаят да продадат на крайния консуматор застоял артикул. Възможно е към месото, което купувате от...

Ще ви споделим 3 извънредно сполучливи маринати, които са способни да трансфорат месото в божествено вкусно. Не е нужно да държите продукта в подправките половин ден. Само час е изцяло задоволително, с цел да се радвате по-късно на съвършен усет и неустоима сочност.
Марината 1:
Маринатата включва два съществени продукта и това са бира и горчица. Смесват се по този начин, че да се получи консистенция, сходна на каша. За да се овкусят още по-добре пържолите, се прибавя сол и черен пипер. Оставете месото за час и по-късно метнете на скара, барбекю или в тавата във фурната. Вкусът ще е повече от приемлив.
Марината 2:
Тази марината се състои единствено от една съставна част. Става въпрос за добре познатата майонеза, която постоянно участва в сосове, салати и всевъзможни други ястия. Важно е обаче да знаете точното съответствие сред майонеза и месо. На 1 кг месо, без значение дали става въпрос за свинско, телешко или различен тип, се прибавя 200 грама майонеза. Накрая резултатът е свръхестествен. Няма да повярвате какъв брой сочни ще са вашите пържоли.

Марината 3:  Ето с какво поръсват месото в заведенията за хранене, с цел да е толкоз нежно и вкусно Ето с какво поръсват месото в заведенията за хранене, с цел да е толкоз нежно и вкусно
Всяко едно парче месо, без значение дали е раменна пържола или първокласно филе, може да се получи неустоимо нежно и сочно, стига да з...

Последната марината се състои от 4 съществени съставния елемент и това са: доматен сок, лук, сол и подправки по желание. В тази марината месото е наложително на студено и е добре да прекара малко повече от час, в случай че желаете да е по-крехко от всеки път.

Доматеният сок може да се размени с портокалов, само че количеството би трябвало да е доста по-малко – толкоз, че месото да се накисне, а не да плува в цитрусовия сок. Резултатът най-после ще е еднакъв – вкусни пържолки, които не можете да спрете да похапвате!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР