Най-заслужилите четири отбора са на полуфиналите. Защото тези четири отбора

...
Най-заслужилите четири отбора са на полуфиналите. Защото тези четири отбора
Коментари Харесай

Аржентина е разочарованието на Мондиала, смята на Тинката

" Най-заслужилите четири тима са на полуфиналите. Защото тези четири тима демонстрираха най-хубави игри, както в групите, по този начин и в елиминациите. И четирите полуфиналиста, сигурен съм, са се харесали на хората, които гледат футбола със пристрастеност, описа усещанията си от Световното състезание досега някогашният национал Радостин Кишишев, който игра по британските терени цели 11 сезона.

" Лидерите на Франция, водачите на Белгия, Лука Модрич и Хари Кейн- тези играчи ги знаем доста добре и преди този момент състезание, само че в този момент се потвърдиха като хора, които дърпат напред своите страни. Да, това са огромни имена, само че и други също толкоз огромни, че и по-големи си отпътуваха. Но шампионата следва своя ход. " Може би Аржентина е най-голямото отчаяние от това състезание, изключително с капацитета, който имат като страна. За Германия не бих споделил. С уточнението, че тази група я гледах минимум, не играха чак толкоз неприятно. Но очевидно откакто не си вкараха ситуациите, си заплатиха цената. Уверен съм, че в случай че бяха излезли от групата, щяха да бъдат доста сложни за пердашене ", споделя още Кишишев, който има 88 мача и 1 гол за националния тим на България.

Относно любимец за купата, бургазлията залага на тима на Франция: " Французите са като че ли с едни гърди напред. Те имат по-стойностен тим спрямо останалите, най-компактно играят. И от мач на мач играят все по-добре. Англичаните нямат някакъв жанр, само че са бързи и ефикасни, което ги прави доста сложни за запазване. Хърватия разполага с равностойни играчи на всяка една позиция. Като нищо и те може да играят на край, добави Кишишев, който сега е състезателен шеф и старши треньор на Черноморец (Бургас), който ще играе в Трета лига от новото състезание. " Системата ВАР е един забавен взор върху футболната игра. Да, дузпите са 2-3 пъти повече, в сравнение с естествен шампионат, само че пък хващат неточности, които съдиите в други моменти не биха видели. И би трябвало да признаем, че множеството дузпи, отсъдени с ВАР, си бяха дузпи. Но човешкият фактор се понижава в играта, а в случай че извадим човешкия фактор от футбола, то какво остава тогава? " Може би единстнвената интервенция на технологиите би трябвало да бъде чип в топката, който да демонстрира има ли гол или няма гол. Това е единственото, което е значимо. А дали е фаул или корнер, не е толкоз значимо, приключва 43-годишният някогашен футболист. Мондиал 2018 1/8 кръг, събота 30 юни  Франция 4:3краен резулат  Аржентина
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР