Най-впечатляващите денс машини“ от балет Велвет ще превземат тунинг зоната

...
Най-впечатляващите денс машини“ от балет Велвет ще превземат тунинг зоната
Коментари Харесай

Денс машини на TRUCK EXPO 2019

Най-впечатляващите „ денс машини “ от балет Велвет ще завладяват тунинг зоната на TRUCK EXPO 2019 в събота.
Момичетата с съвършени умения в танците ще показват съблазън и сексапил в миенето на най-желаните стъкла на ревюто. Тунингованите камиони, които за първи път застанаха до най-новите модели и технологии на международните производители от всички класове товарни коли, ще „ танцуват “ в музикалния темп на голям брой красиви ръце.

Не пропускайте тази атракция от първото в историята на TRUCK EXPO - TRUCK TUNING SHOW – на 8-ми юни, събота, от 11.00 часа, на Летище „ Лесново “.

За да обезпечат оптимален достъп до атракциите на ревюто, уредниците от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България отварят необятно вратите на TRUCK EXPO 2019. Ще има специфични оферти за всички – от експерти до фамилии и почитатели на тежките машини. Посетителите могат да избират сред разнообразни специфични събития, като проява на най-новите модели и технологии в бранша, тест драйв за експерти, експозиция на неповторими модифицирани влекачи, както и късмет да посетят гратис Европейския шампионат ФИА ЕТРС за камиони в Има SLOVAKIA RING.

Входът е свободен.

.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР