Най-видимата предна ивица, разположена с лице към пловдивския Околовръстен път

...
Най-видимата предна ивица, разположена с лице към пловдивския Околовръстен път
Коментари Харесай

Стартира изграждането на модерни шоурумове в Индустриален парк Марково

Най-видимата предна линия, ситуирана с лице към пловдивския Околовръстен път в Индустриален парк Марково, е отредена за създаване на съвременни шоурумове. Строителството към този момент стартира и се чака да завърши през пролетта.

Едноетажната структура комбинира хармония и функционалност. Застроената повърхност е 570 кв.м., отличава се с извънреден шир и светла височина от 4,34 метра.

Новоизградената и изцяло приключена инфраструктура и забавителната лента от Околовръстен път дават опция за елементарен и комфортен достъп до комерсиалните площи. Основното влизане е планувано да бъде осъществено посредством авто вход и излаз към обслужващия паркинг, който подсигурява на обекта 25 паркоместа.

Инвеститорът Галакси Инвестмънт Груп дава опция на бъдещите наематели да наемат площи, напълно съобразени с техните потребности, като постройката е проектирана по този начин, че да може да бъде разграничена на три обособени търговски пространства, които да действат изцяло независимо едно от друго.

Предвидено е място за слагане на светеща табела, проектирани са огромни витрини с отлична видимост от пътя. За реализацията на модерния екстериор и интериор са подбрани висококачествени материали и модерни решения, които да трансфорат тази извънредна повърхност в представителството, което да добави стойност към марките на бъдещите ползватели.

Индустриален парк Марково е ситуиран на Околовръстния път в южната част на града. Намира се единствено на 5 км от Митница Пловдив и на 14 км. от автомагистрала „ Тракия “. Шоурумовете се възползват от най-силния авто поток по протежението на Околовръстен път.

Инфраструктурата на Индустриален парк Марково беше приключена през 2018 година. Миналата година първите две компании откриха своите представителства в него, а в развой на създаване и планиране на своите центрове са още пет компании. Галакси Инвестмънт Груп предлага за продажба имоти в зоната, изцяло обезпечени с инфраструктура.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР