Най-вероятно сте забелязали, че през последните няколко години родните букмейкъри

...
Най-вероятно сте забелязали, че през последните няколко години родните букмейкъри
Коментари Харесай

Нов букмейкър за България - ще получат ли скоро лиценз?

Най-вероятно сте забелязали, че през последните няколко години родните букмейкъри започнаха да се постановат като сполучливи и реномирани марки, конкуренцията им се поддържа благодарение на още няколко международни марката, а в случай че обърнем внимание на последните вести, на родния пазар се чака да навлезе още един букмейкър.

Това не трябва да ни изненадва, откакто се оказва, че софтуерните прерогативи на страната, както и задоволително положителната интернет връзка, могат да разрешат на всеки един бранд да развива активност и да се възползва от всички позитивни страни. Брандът SportingWin е регистриран на територията на Малта и може да се похвали със забележителен опит в спортните
залози. С оглед на опциите, които предлага страната, не би трябвало да се изненадваме, че е решил да оперира точно на територията на България.

Желанието да стартира активност е известно на Държавната
хазартна комисия още от предходната година, само че предвид на по-усложнената конюнктура, издаването на лиценз беше забавено. Докато марката изчакваше, реши да употребява времето за подобряването на платформата си и да се запознае още по-основно с нужните провокации, които са налични.

В началото на годината стана ясно, че операторът е направил още едно питане и по всичко проличава, че най-късно до пролетта ще получи зелена светлина и ще стане следващият интернационален
букмейкър, който насочва вниманието си точно към България. Анализаторите също демонстрират позитивното си мнение за и в случай че разгледаме малко по-подробно платформата, незабавно ще видим необятните спортни дисциплини, които се оферират там.

Впрочем спортът е доста мощна страна на този оператор и виждаме цялостния набор от футбол и тенис, до баскетбол, ръгби, хокей на лед и още доста други. Не са пропуснати електронните спортове, които сигурно се оказват все по-налагаща се наклонност, само че също по този начин ще видим и съществуването на виртуални спортове. Онлайн
казиното е разчупено освен със слот машини и известни игри, само че са добавени и някои по-интересни заглавия, с които да се насладим на по-различна и занимателна игра.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР