Най-вероятно раздялата между най-известния ни боксьор и най-известната ни поп

...
Най-вероятно раздялата между най-известния ни боксьор и най-известната ни поп
Коментари Харесай

Андреа от 3 години кръшкала на Кубрат

Най-вероятно раздялата сред най-известния ни боксьор и най-известната ни поп фолк певица е дефинитивна. Истината е повече от изненадваща, даже шокираща, научи извънредно HotArena.

Краят на една 12-годишна обич завършва с гръм и тропот. Краят поставя Кубрат Пулев – боксьорът, който искаше деца и женитба от певицата Андреа. В последните си изявленията той показа, че е поставял ултиматум на русокоската за това.

Тогава всички се чудеха за какво тя не желае да има наследници на 32-е годишна възраст, освен това от мъж със постоянен приход, с който имат дългогодишна обич.

Повечето хора мислиха, че може би повода е нейната кариера, само че тя напусна със размах Пайнер. Започна да гради интернационален професионален път и през по-голямата част от времето си тя прекарваше в разнообразни страни, както и Кубрат, поотделно, всеки ангажиран със своите отговорности.

Андреа беше известна с моногамността си и вярността си към Пулев. Никога не е плъзвал слух, че тя му е изневерявала или че въобще това може да се случи в миналото. Истината обаче се оказва напълно друга.

Кобрата е безапелационен, че в никакъв случай повече няма да бъде с тази жена, за която е вярвал, че е образец за подражателство. Изневяра стои в основата на тяхната разлъка и тя идва от страна на Андреа.

Последните седмици хората съжаляваха певицата и я подкрепяха, а Пулев беше най-черният! Спрягаха го с 22-годишна хубавица, за която той даже не пожела да изкоментира „ този безразсъден слух”! И сякаш миловидната въртиопашка Андреа е била вярна половинка на боксьора, само че през това време е имала 3-годишна интимна връзка със международно прочут реализатор от Украйна.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР