Най-вероятно отивам към поредните ненужни предсрочни избори. Следващият парламент вероятно

...
Най-вероятно отивам към поредните ненужни предсрочни избори. Следващият парламент вероятно
Коментари Харесай

Янев и Карадайъ също готови за диалог, а не за “ненужни“ избори

" Най-вероятно отивам към следващите ненужни предварителни избори. Следващият парламент евентуално ще наподобява на предходните 4. Две партии няма да са задоволителни да вършат болшинство в Народно събрание. “ Това сподели ръководителят на ДПС Мустафа Карадайъ на лидерската среща, проведена от БСП.
Прочетете още
Той поздрави за срещата, проведена от БСП, и сподели, че партията му постоянно е призовавала за разговор. Карадайъ акцентира, че са виждали постоянно апел за разговор с ултиматуми и червени линии обаче. 

По думите на водача на ДПС има по-висши цели в интервала до изборите.

" Трябва да имаме такова държание, че да имаме опция след тях да преодолеем политическата рецесия, в която се намираме и да има постоянен кабинет. Трябва да има политическа непоклатимост и виновни партии и политици. След превъзмогване на политическата рецесия, би трябвало да се вземат ограничения за превъзмогване на другите рецесии, в които се намираме ", изясни още Карадайъ. 

За разговор прикани и водача на  „ Български напредък “ Стефан Янев.

„ Смятам срещата за значима. И аз считам, че е малко закъсняла, само че по-добре късно, в сравнение с да не се състои. Всички тук приказваме за разговор. Бих добавил още една – взаимоотношение “, сподели Янев.

„ Искам да изкажа задоволството си от името на срещата –лидерска. Искам да поздравя всички присъстващи водачи, които преглъщат персоналното его в името на страната. Това е вярното. Без разговор и взаимоотношение не сме в положение да предложим решение. Едно от тях е съставянето на държавно управление “, добави той.

Според него по време на срещата би трябвало да бъдат разисквани цели и способи за търсене на решения.

„ Нашите нюанси могат да бъдат обсъждани и да се търси пресечна точка. От името на „ Български напредък “ приветствам всички присъстващи и да кажа, че това е верният метод – разговор “, безапелационен беше Стефан Янев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР