Най-вероятно има пропуски в системата за охраната на Софийския затвор,

...
Най-вероятно има пропуски в системата за охраната на Софийския затвор,
Коментари Харесай

Маноил Манев: Има пропуски в системата за охраната на Софийския затвор

Най-вероятно има пропуски в системата за защитата на Софийския затвор, без тях няма по какъв начин да се провежда сходно бягство. Това е дълго подготвяно закононарушение. Това разяснява депутатът от ГЕРБ Маноил Манев в студиото на " Денят стартира ".

 Маноил Манев, ГЕРБ: Това ще бъде обект на следствие от страна на Министерство на вътрешните работи, във връзка с тези чиновници, които са длъжни да работят по оперативната част в пандизите. Това е сериозен пропуск и за самата физическа защита на пандиза. Въпреки това би трябвало да са ясни всички обстоятелства, с цел да можем да го разясняваме.
Той прикани за обзор на системата за защита на местата за отнемане от независимост. Там има претенции, само че би трябвало да се акцентира на стандарти за защита и образование, прикани Манев.
 Младен Маринов: На този стадий няма резултат от издирването на пандизчиите Младен Маринов: На този стадий няма резултат от издирването на пандизчиите
Продължава издирването на избягалите пандизчии през вчерашния ден, сподели в "Денят стартира " основният комисар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов, който разяснява, че се работи по...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР