Най-вероятният изход е Денков да бъде премиер на техническо правителство,

...
Най-вероятният изход е Денков да бъде премиер на техническо правителство,
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Война! Борисов се разведе с ДПС и Гешев, жени се за ПП

Най-вероятният излаз е Денков да бъде министър председател на техническо държавно управление, предвижда социологът.

„ Разпадна се съюзът сред ГЕРБ, Движение за права и свободи и Прокуратурата. Възниква нов под западен напън. Борисов се разведе с Движение за права и свободи и Гешев, дами се по насила за Политическа партия. Той го прави, с цел да излезе от изолираност, в това число интернационална “

„ Нахлуха най-различни играчи. Крайният резултат ще бъде нова електорална картина в България. Тези маневри не са безвъзмездни. Въпросът е кой ще умира. В ГЕРБ не виждам процеси на разединение. В Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи – също. Демократична България умно и ловко излезе в периферията и чака. Жертвата ще бъде електоратът на Политическа партия. Той ще бъде подложен на напрежение. Част от него ще се прелее към Демократична България. Друга ще бъде отвратена от политиката. Ще има и такива, които ще предпочетат да гласоподават за „ Възраждане “. Възниква и въпросът какъв брой огромна ще е „ Възраждане “ след тази история “.

Андрей Райчев разяснява и записите, оповестени в общественото пространство от Радостин Василев. „ От записа се вижда, че Политическа партия ненавиждат ГЕРБ и влизат в този брак принудително. Какви шпиони на Путин ги накараха да приказват тези нелепости? Това са оправдания на бездарници “.

Той разяснява и позицията на президента в динамичната политическа обстановка. „ Президентът води обособена политическа линия и се разграничава от останалите, само че не като антиевропеец или антинатовец, а като сдържан. Той вижда нещо значимо за България. Българският народ не желае тази последна позиция към Зеленски. Но няма настроения за овакантяване на Европейски Съюз и НАТО. Историята за белия Зеленски и черния Путин не минава в България. Това, че той си разрешава да се движи в умерена, а не в последна позиция го прави естествена жертва. Натикват президента в ролята на проруски разузнавач. Това е смехотворно, само че работи. Той става поляризирана фигура. Щеше да завоюва, в случай че смяташе да направи партия през есента. След края на мандата е късно. Президентът обаче печели от това, че не е участник в тази обстановка, а единствено коментатор. Той е най-лесното им знаме “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР