Най-великият голмайстор на своето поколение остана без точка за първи

...
Най-великият голмайстор на своето поколение остана без точка за първи
Коментари Харесай

Анализ: Плейофите на НХЛ започнаха странно, от мрежата

Най-великият голмайстор на своето потомство остана без точка за първи път в серия в своята близо две десетилетия кариера в НХЛ.

Най-добрият вратар в лигата този сезон е дал най-високите 19 гола в първия кръг. Ванкувър загуби финалист от Vezina Trophy, употребява трима разнообразни играчи в мрежата и по този начин или другояче поведе с 3-1 в серията; Канъкс, в действителност, завоюва мач 3 в Нешвил с 2-1, като вкара шайбата в мрежата единствено 12 пъти. Едмънтън, с всичките си голмайстори, завоюва мач единствено с 13 изстрела -- 1-0 изстрела зад вратаря, за който всички смятаха, че е най-големият им риск да се класират за Купа Стенли.

Началото на плейофите бяха всичко друго, само че не и предсказуеми, което е тъкмо това, което почитателите на хокея чакат по това време на годината.

Противопоставяйки се на наклонността скорошните спечелили на Presidents' Trophy да се отхвърлят рано, Ню Йорк Рейнджърс опустоши Вашингтон първия кръг, като извади Алекс Овечкин отвън таблицата за първи път в неговите 15 пътувания до с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР