Най-възрастният мъж в света Фреди Блум почина на 116 години

...
Най-възрастният мъж в света Фреди Блум почина на 116 години
Коментари Харесай

Най-възрастният мъж почина на 116 години в Южна Африка

Най-възрастният мъж в света Фреди Блум умря на 116 години в Южна Африка, заяви БГНЕС. На последния си рожден ден той показа пред медиите, че няма специфична загадка или рецепта за дълголетието му. Документите за идентичност на Фреди Блум демонстрират, че той е роден в провинция Източен Кейп на 8 май 1904 година, макар че това в никакъв случай не е било прието от комитета на Гинес.

Когато бил младеж, цялото му семейство беше унищожено от испанската грипна пандемия от 1918 година Той оживял и претърпял две международни войни и режима на апартейд.

Блум сподели пред кореспондент на Би Би Си: “Има единствено едно нещо – Бог. Той има цялата власт. Нямам никаква загадка. Мога да умра във всеки миг, само че Той ме държи жив и здрав ”, сподели той.

Чернокожият мъж прекарва по-голямата част от живота си като служащ – първо във плантация, а по-късно в строителната промишленост – и се пенсионира едвам на 80 години. Въпреки че се отказал от пиенето преди доста години, той бил буен пушач.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР