Най-възрастната участничка в Ергенът“ грабва и сърцето, и пръстена, и

...
Най-възрастната участничка в Ергенът“ грабва и сърцето, и пръстена, и
Коментари Харесай

Бивша „Мис Варна“ печели сърцето на ергена Алек? 


Най-възрастната участничка в „ Ергенът “ сграбчва и сърцето, и пръстена, и успеха във формата. Става дума за Магдалена Томова. Варненката, която е с 8 години по-голяма от Алек Младенов, печели третия сезон на шоуто, а информацията е доказана несъзнателно даже от самите продуценти. „ Господари на ефира “ се натъкнаха на величествен гаф, който удостоверява успеха на Маги още в пилотния епизод на предаването.

В него се вижда по какъв начин дама, облечена в булчинска рокля, върви към Алек, с цел да получи прословутия годежен пръстен и признанието, че е негова годеница. Въпреки че лицето ѝ не се вижда, ръката ѝ влиза в кадър, а на нея ясно си проличава татуировка, каквато единствено Маги има. Слабостта и трепетите на предприемача към варненката са ясни още през цялото време на шоуто, само че феновете са разграничени на лагери и мнозина не симпатизират на русокоската от Варна.

Преди дни в интернет се появиха нейни архивни фотоси, на които тя към момента няма пластични интервенции. От фрагментите се вижда, че Томова е вложила хиляди левове в тунинг – уголемила е устните си, оперирала е носа си и си е сложила силиконови импланти в гърдите, само че макар изпипаната визия до момента по този начин и не е разкрила любовта. За 36-годишната някогашна носителка на купата „ Мис Варна “ се твърди още, че имала бурно любовно минало.

В медиите интензивно се приказва, че е била възлюбена на Слави Трифонов и Григор Димитров. Самата тя пък показа, че е претърпяла връзка с принудител още на 18 години. Наложило се да избяга от тогавашния си другар в София, с цел да се избави от издевателството и да продължи живота си. Тя загатна даже, че е минала през обстановка, сходна с тази на Дебора от Стара Загора, която бе нарязана с макетен нож от приятеля си Георги, напомня „ Ретро “.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР