Най-вълнуващото и очаквано музикално събитие в България – церемонията по

...
Най-вълнуващото и очаквано музикално събитие в България – церемонията по
Коментари Харесай

Наградите на БГ Радио 2022: Очаквайте зрелищен спектакъл със звездите на българската музика

Най-вълнуващото и предстоящо музикално събитие в България – церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио, тази година ще се организира на 10 юни в зала Колодрум, Пловдив.

Водещи на 20-та гала по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио ще бъдат Хилда Казасян и Юлиан Вергов . На сцената ще забележим някой от най- обичаните и заслужили актьори на българската музикална сцена. Ще станат ясни и спечелилите в 10-те категории, които се избират напълно посредством слушателски избор! Гласуването продължава до 9-ти юни на публични уебсайт на БГ Радио –
.
На сцената ще забележим Михаил Белчев , който ще получи единствената премия, определяна от екип на БГ Радио , а точно БГ Вдъхновение на името на „ Ана Мария Тонкова “. Тази премия е знак за извънреден принос и образец за безрезервност към българската.

Традиционно БГ Радио показва най-новите песни в българския ефир, а на сцената на Годишните Музикални Награди на БГ Радио феновете ще видят за първи път онлайн бъдещите шлагери за 2022г. !

Сред изпълнителите, които ще създадат своите министър председатели тази година са Миро, ALMA, DARA, Стефан Вълдобрев и Обичайните обвинени, Dara Ekimova, Мария Илиева, група Остава, Любо Киров, Поли Генова, Михаела Маринова и други. Освен тях феновете в зала Колодрум ще видят за първи път онлайн, 40 години след излизането на кино лентата „ Оркестър без име “, прочувственото осъществяване на, която към този момент звучи в ефира на БГ Радио с присъединяване на Катерина Евро, Георги Мамалев, Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Братя Аргирови, Орлин Павлов с аранжимент на Светослав Лобошки.

Билетите за събитието може да закупите в мрежата на

За повече детайлности за Годишните Музикални Награди 2022 слушайте БГ Радио на ефирните честоти за цялата страна или посредством мобилното приложение radioplay. Следете и формалния уебсайт –, както и формалните профили на медията във и.

Годишни Музикални Награди на БГ РАДИО 2022 се осъществят с поддръжката на Община Пловдив, Vivacom, Easy Credit, Български състезателен тотализатор, Министерство на туризма, Nescafe Dolce Gusto, Аптеки 36,6 и Florina.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР