Най-важното тази сутрин:Предсрочните избори са на 2 октомвриМВР подозира саботаж

...
Най-важното тази сутрин:Предсрочните избори са на 2 октомвриМВР подозира саботаж
Коментари Харесай

Три минути: Изборите идват. Предизборните лъжи се увеличават. МВР подозира саботаж във военен склад

Най-важното тази заран:
Предсрочните избори са на 2 октомвриМВР подозира бойкот във боен складУкраинци бойкотират съветския език
Предсрочните парламентарни. Президентът Румен Радев разпусна 47-ото Народно заседание и назначи служебно държавно управление. Служебен министър председател е Гълъб Донев, който беше обществен министър в два служебни кабинета.

Сред министрите има лица от предходните два служебни кабинета, членове на екипа на Радев, член на Българска социалистическа партия и критк на управлението ѝ и олимпийска медалистка. държавно управление на Радев.

Не всички членове на служебния кабинет са с безспорни биографии. Новият министър на електронното ръководство беше сдружение, което даде без конкурс поръчка за близо 400 млн. лв. за удълбочаване на Варненското езеро.
Взривовете
Пожарът в хранилища на оръжейната компания на Емилиян Гебрев край Карнобат може да е, сподели вътрешният министър в оставка Бойко Рашков. Той добави, че “твърде постоянно ” се случват сходни произшествия към Гебрев.

и сподели, че алармата в склада се е присъединила тъкмо преди гърмежа в неделя, който докара до пожара. Това не е първият гърмеж в оръжеен склад на Гебрев. Той беше жертва на опит за ликвидиране през 2015 година

Министерство на вътрешните работи регистрира през първите шест месеца от годината с 3,6% в съпоставяне със същия интервал през 2021 година Новината идва на фона на изказванията на основния прокурор Иван Гешев, че в страната има “бум на престъпността ”.
Кампанията
Председателят на Движение за права и свободи с турския президент Реджеп Тайип Ердоган. Това стана тъкмо два месеца преди изборите в България. Няма информация защо са говорили. Подкрепата на президента на Турция за Движение за права и свободи датира от 2020 година

“Продължаваме смяната ” и “Демократична България ” постоянно имат общи позиции. Но имат и разлики. Въпросът, който в този момент си задават техни последователи, е дружно или поотделно ще завоюват повече на изборите. специалисти.

Колкото по-близо са изборите, толкоз по-често представители на ГЕРБ се разминават с обстоятелствата. девет изказвания на Бойко Борисов и партията му, които се разминават с действителността.
Войната
Червеният кръст осъди офанзивата против пандиза в окупирания от Русия град Еленовка в Украйна, при която бяха убити над 50 украински пленници. Организацията до мястото, макар обещанието на Русия да обезпечи подобен.

Украйна упрекна Русия, че е направила ракетна. Според Киев две ракети са изстреляни от анексирания през 2014 година полуостров Крим и са блъснали каменоломна. са унищожени американски оръжия.

За първи път от началото на съветската инвазия в Украйна от Одеса. Това стана допустимо след съглашение с посредничеството на Турция и Организация на обединените нации.

Много украинци, които от деца приказват единствено на съветски език, към този момент отхвърлят да го употребяват. Причината е съветската инвазия. Не пропускайте Валентина Масияш и учениците ѝ, които учат украински, с цел да не приказват съветски.

В новия епизод от наръчника за украински бежанци Яна Строй изяснява по какъв начин се намира жилище в България. Ако познавате човек, който търси настаняване, изпратете му.
Газът
“Газпром ” към този момент не е нито сигурен, нито на ниска цена снабдител. Руската компания в нарушаване на договорите си фрапантно понижава доставките, когато ѝ хрумне, или напряко ги стопира, написа. Да се разчита на подобен снабдител е доста рисково.

Европейски Съюз има проект за ограничение на зависимостта от “Газпром ”. Мерките са доброволни. “Със спестяването на всеки пространствен метър покачваме устойчивостта си против съветското изнудване ”, сподели председателката на Еврокомисията.

Изпратете “3 минути ” на другари, с цел да се и те. Споделете на какво още желаете да видите в бюлетина.
И три рекомендации
Година и половина крайнодясната “Братя на Италия ” беше единствената съпротива на властта в Рим. Днес тя може да се трансформира от партия с 4,4% поддръжка в първа политическа мощ..

През есента на 2020 година режимът в Пекин като че ли беше овладял доста преди Запада рецесията, породена от COVID-19, и се канеше да употребява това, с цел да усили въздействието си по света. Сега обаче китайският проект наподобява зациклил,.

Първият спорт, по който се възпламенява, е боксът. После се опитва и във футбола. Накрая се ориентира към битката и през днешния ден е най-изявеният български национал в свободния жанр. завоюва златен орден в влиятелен шампионат точно на 29-ия си рожден ден.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си "3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено ваша,

Елица Симеонова
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР