Най-важното тази сутрин:Дойде офертата за новите изтребители F-16Изборът на шеф

...
Най-важното тази сутрин:Дойде офертата за новите изтребители F-16Изборът на шеф
Коментари Харесай

Три минути: Гешев не знае дали прокуратурата разследва Пеевски. Как се обяснява войната с анимация

Най-важното тази заран:
Дойде офертата за новите изтребители F-16Изборът на началник на КЕВР опонира на конституциятаКак се изяснява войната с анимация
Пристигна самолета F-16. Тя е за 1,32 милиарда $ и включва повече въоръжение от купеното с първите осем изтребителя, както и опция за разсрочено заплащане до 2031 година, заяви министърът на защитата Драгомир Заков.
Преговорите за държавно управление
Името на претендента за министър председател с мандата на Българска социалистическа партия идната седмица. Това сподели лидерката на левицата Корнелия Нинова след края на първия кръг съвещания. Планът е министър председателят да бъде препоръчан от “Продължаваме Промяната ” (ПП).

на държавно управление с третия мандат нарастват, сподели съпредседателят на “Демократична България ” (ДБ) Христо Иванов. Според него основно изискване е Политическа партия и “Има подобен народ ” (ИТН) да намерят метод да се схванат.

Независими депутати, които напуснаха Има Такъв Народ, за вероятно държавно управление с присъединяване на министри от партията на Слави Трифонов. Те няма да поддържат кабинет с министри от Има Такъв Народ.
КЕВР, правораздаването
Изборът на Станислав Тодоров за ръководител на Комисията за енергийно и водно контролиране. Това реши Конституционният съд, откакто беше сезиран от ГЕРБ. Според Тодоров решението значи, че регулаторът “буквално стопира работа ”. Той прикани депутатите бързо да изберат нов ръководител.

Главният прокурор дали е формирано дело против депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски, тъй като нямал обвързване да следи всички каузи. Това сподели самият той по време на чуване в Народното събрание. Пеевски беше глобен от Съединени американски щати за корупция.

Георги Семерджиев е засечен да кара без брошура в края на 2020 година, само че с година и половина, заяви прокуратурата. Семерджиев е упрекнат за злополуката в София, която умъртви 21-годишната Хариет и 26-годишната Христина.
Войната в Украйна
Руската войска предприе нови ракетни удари против украински градове. В двама души са убити, а други девет ранени при обстрел. Две жертви взе и удар по, а ранените са 19.

Битката за Донбас се трансформира в, считат членове на американската войска. Според английското разузнаване Москва насочва напъните си към преодоляване на основна украинска инфраструктура. Такъв обект е втората по величина електроцентрала в Украйна - Топлоелектрическа централа “Вухлехирска ”, към която напредват съветски сили.

кои територии в Украйна управлява съветската войска към 21 юли.

Влад Буряк от украинския град Мелитопол е на 16 години. Последните три месеца от живота си той прекарва в съветски плен. Влад е каран да мие кръвта от пода в килията за разпити. Сега той е свободен и
Руският газ
Намаление на потреблението на природен газ с 15%, търсене на различни източници, поощряване на пестенето от отопление. Това са част от препоръчаните от Европейската комисия, ако Русия спре доставките.

Премиерът Кирил Петков и президента на Азербайджан Илхам Алиев се срещнаха и се схванаха да партньорството в енергетиката. Азербайджан се трансформира в най-големия снабдител на природен газ за България откакто Русия спря доставките. Европейски Съюз повече газ от Баку, с цел да понижи зависимостта от Русия.

Докато другите страни в Европейски Съюз се пробват да понижат зависимостта си от съветския газ,. Външният министър Петер Сиярто се срещна с съветския си сътрудник Сергей Лавров, изиска увеличение на доставките и предложи те да минават през България.
Лихвите, рецесията в Италия
Европейската централна банка с 0,5% за пръв път 11 години. Целта на мярката е да отговори на високата инфлация в Еврозоната, която доближи 8,6% през юни и продължава да се повишава, до момента в който икономическият напредък се забавя.

Премиерът на Италия, откакто основни съдружни сътрудници бойкотираха избор на доверие на държавното управление му. Президентът Серджо Матарела и следва да насрочи нови избори.

Изпратете “3 минути ” на другари, с цел да се и те. Споделете на какво още желаете да видите в бюлетина.
И две рекомендации
Филмите му от време на време са неразбрани, а различен път стават международен шлагер единствено за няколко седмици. Две неща са сигурни - всеки от тях е неповторим и във всеки има еротични подиуми. Холандският е човек на деня на Свободна Европа.

Олег Куваев е създател на известна съветска анимация. Той желае да покаже на руснаците какъв брой неоправдана е войната и основава епизоди, в които сюжетът е по какъв начин Китай нахлува в Русия за да я избави от фашизма. Това е мотивът, който Путин употребява, с цел да нападне Украйна..

, с цел да получавате всяка заран в пощата си "3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено ваша,

Елица Симеонова
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР