Най-важното е да се води диалог с РС Македония. Новите

...
Най-важното е да се води диалог с РС Македония. Новите
Коментари Харесай

Херо Мустафа: Новите правителства в София и в Скопие поставиха добро начало на диалога

Най-важното е да се води разговор с районен съд Македония. Новите държавни управления сложиха положително начало на разговора. Това посочи посланикът на Съединени американски щати в България Херо Мустафа пред Нова телевизия.

Диалогът е значим, това, което не е потребно, е в случай че и двете страни слагат ултиматуми, както и политиците гледат за лична известност. Ползите, които произтичат за България от участието й в Европейски Съюз и на страните в района разрешават по-голяма районна сигурност. Тази районна непоклатимост е значима, в случай че не са членове на Европейски Съюз, се основава вакуум. Когато има вакуум тези, които желаят ще се възползват, сподели посланикът.

Относно даване на оръжие за Украйна, тя съобщи България е другар, сътрудник и съдружник, както и доста мощен и приближен сътрудник в НАТО. Дали България ще прати военна техника или не на Украйна, е решение, което ще се вземе сред България и Украйна. Тя посочи обстоятелството, че България одобри над 100 000 бежанци, поддържа резолюциите на Организация на обединените нации и глобите и се опълчва на експанзията.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР