Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Най-важното тази сутрин:Новите

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Най-важното тази сутрин:Новите
Коментари Харесай

Три минути: Санкциите стигнаха до политици от ГЕРБ, ДПС и БСП. Какъв мир иска Радев в Украйна?

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Най-важното тази заран:
Новите наказания по “Магнитски ”Новата коалиция за изборитеМарк Крамер в България
по закона “Магнитски ” петима българи, уличени в “широко присъединяване в корупционна активност ”. Това са някогашният финансов министър от ГЕРБ Владислав Горанов, някогашният енергиен министър от Българска социалистическа партия Румен Овчаров, двама някогашни шефове на АЕЦ “Козлодуй ” и упрекнатият в шпионаж Николай Малинов.

Горанов е глобен за подкупи в областта на хазарта и връзки с Пеевски. Овчаров е махленски в корупция, обвързвана със покупко-продажби с нуклеарната централа в Козлодуй, за което са глобени и някогашните ѝ шефове. За Малинов е посочено, че е подкупил арбитър.

споделят, че не са взели участие в корупция. в глобите “удар против българската енергетика ”. Горанов до момента не е коментирал ограниченията.

Англия наложи наказания на някогашния народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски, както и Васил Божков и Илко Желязков. Те бяха глобени от Съединени американски щати през 2021 година За пръв път Лондон глоби европейски жители, сподели английският дипломат Роб Диксън пред.
Санкциите са “присъда ” за прокуратурата
Президентът и служебното държавно управление споделиха, че “високо ценят поддръжката ” на Вашингтон и Лондон в битката с корупцията. от Владислав Горанов. против съветското наличие в енергетиката ”.

Прокуратурата счита глобите за “открита поддръжка ” за своите дейности. Според “Демократична България ” (ДБ) и “Продължаваме смяната ” (ПП) обаче глобите са “присъда за работата на прокуратурата ”, тъй като нито един от глобените не е наказан, а Горанов не е и разследван. Всички реакции.

Прокуратурата упрекна някогашен министър поради контракти за природен газ от интервала тъкмо откакто Русия спря доставките за България. Отстрани наподобява все едно прокуратурата пази точно съветските ползи,.

Какво мислите за тези вести? Коментирайте на страницата ни във или пишете на.
Какъв мир желае Радев в Украйна
Румен Радев се организира в петък под надпис “Ние сме България, Европейски Съюз и НАТО. Радев – вън! ”. Повод е му да не се позволява военна нова помощ от България за Украйна и да се търси “мирно решение на спора ”.

Украйна да “застане на колене ”, сподели съветникът на украинския президент Михайло Подоляк. “Това е невероятно ”, добави той в изявление за.

Радев за позицията му. Според тях той желае “някакъв различен мир ” в Украйна, който допуска “форма на капитулация пред съветската експанзия ”. сподели, че ще работи за импийчмънт на Радев в идващия парламент.

Проекторезолюция на Организация на обединените нации също приканва за мир. Този мир обаче би трябвало, независимостта, единството и териториалната целокупност ” на Украйна.
Нова коалиция се явява на изборите
На изборите на 2 април “Продължаваме смяната ” и “Демократична България ” Целта им е да са първа мощ и да сформират “реформаторско ръководство ”.

Българска социалистическа партия поддържа настояването на “Възраждане ” за отсрочване на приемането на еврото, сподели лидерката на партията Корнелия Нинова на 50-ия конгрес. да провежда референдум за “джендър идеологията ”. на Нинова, само че то не беше позволено за разглеждане.

Бивши членове на Българска социалистическа партия ще се явят на изборите в нова. В нея влизат Мая Манолова, Татяна Дончева и Румен Петков, а задачата им е да “отстояват мира ”.
Русия претърпя загуби на фронта
тежки загуби след опит за пробив на фронта при Угледар, Донецка област. Кадри от дрон демонстрират десетки унищожени съветски бронирани машини и най-малко 30 изоставени. По-рано Украйна заяви за бойци за един ден.

Киев получи заричане за западни танкове, а в този момент приканва и за изтребители, с които да се пази от съветските офанзиви. Възможно ли е това?.

“план за заличаване на Молдова ”. Разузнаването на Кишинев удостовери. Става дума за проект да се “разбие демокрацията ” на страната и по този начин да се откри надзор над нея.

Помните ли тази фотография? Останки от дрон, изстрелян от Русия към Киев, върху които някой цинично е надраскал “Честита нова година ”. Написаното е на съветски, а дронът е ирански. Докъде ще стигне това другарство сред Иран и Русия?
Жертвите на земетресението се усилват
Жертвите на земетресението в Турция и Сирия доближиха. Организация на обединените нации чака броят на починалите да нарасне двойно. Спасителите към момента намират живи хора под отломките. на семейство преселници от България.

Американски и канадски военни са свалили неидентифициран, По-рано Съединени американски щати смъкнаха балон, за който считат, че е изпратен от китайската войска. Според Вашингтон това е към повече от 40 страни.

обвинявания за убийството на Иван Владимиров-Нав. Според управляващите Румен Тонев е прострелял своя комшия с револвер, който е получил като чиновник на Министерство на вътрешните работи. Близки на жертвата споделиха, че са подавани доста сигнали против Тонев, само че управляващите не са подхванали дейности.

на адвокати какво могат да създадат хората, които попаднат в обстановка на “съседска кавга ”.
Три рекомендации
Русия като империя, а Путин - като един от най-кървавите ѝ владетели. Така гледа на днешна Москва. Не пропускайте диалога на Боян Тончев с историка от Харвард, който показа в България новата си книга.

Преди епохи се употребява като лекарство, само че в този момент я познаваме като храна. Някога е белег за благосъстояние и власт, а в този момент е общодостъпна. споделя историята на на захарта.

Областта Нарин в Киргизстан е идеална за зимни спортове, само че е едва обитаема и липсват вложения. Местни фамилии обаче оферират на шепата туристи уроци по кънки и ски..
Човек на деня
Последната галерия на се състои от 90 картини, отдадени на огромния град и дребния човек. Художникът получи влиятелна премия за тази галерия и подари част от парите за генератори за Украйна. Той е човек на деня.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено ваша,

Елица Симеонова

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР