Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Най-важното тази сутрин:Парламентът

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Най-важното тази сутрин:Парламентът
Коментари Харесай

Три минути: Парламентът отложи борбата с корупцията за догодина. Русия използва студа като оръжие

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Най-важното тази заран:
Парламентът отсрочи битката с корупциятаЗеленски отиде на фронта в БахмутКога дарителството е знак за държавна отпадналост
“Продължаваме смяната ” (ПП) ще предложи държавно управление единствено в случай че болшинството в Народното събрание лист с национални цели, които да бъдат изпълнени през 2023 година Това сподели претендентът за министър председател на партията Николай Денков.

Най-голям късмет за кабинет с втория мандат има, в случай че партиите приказват за политики, а не за номинации за министри. Това сподели ръководителят на парламентарната група на Политическа партия Андрей Гюров. Гледайте изявлението на или.
Парламентът отсрочи битката с корупцията
Депутатите от ГЕРБ, Движение за права и свободи, “Възраждане ”, Българска социалистическа партия и “Български напредък ” от главните антикорупционни закони за след Нова година. Освен че забавя приемането на ограничения за битка с корупцията, това излага на риск втория транш от Плана за възобновяване.

Партията на Слави Трифонов “Има подобен народ ” към този момент получава партийната дотация в цялостен размер, До изборите през октомври групировката по свое предпочитание получаваше по 1 лев на глас и споделяше, че го прави, тъй като “така е морално ”.
Зеленски отиде на фронта в Бахмут
Президентът на Украйна Володимир, ситуиран на фронтовата линия в Донецка област. През последните седмици градът е “най горещата точка ” на фронта в Украйна. Вижте на и какъв брой е близо съветската войска.

на Киевска област за втори ден е без ток, оповестиха локалните управляващи. Това е резултат от съветските офанзиви с ракети и ирански дронове в понеделник.

Руската войска. Зимата към този момент е в Украйна, а ударите по енергийната ѝ инфраструктура не стопират. Милиони украинци са без ток. Те се приготвят за оцеляване. Но даже събирането на дърва за огрев в гората носи риск за живота.

Украинските управляващи оповестиха, че двама души са убити и трима са ранени при. Градът беше окупиран от съветската войска, само че Украйна го освободи.

Организация на обединените нации е удостоверила за цивилни в Украйна от началото на войната. Организацията сподели, че действителният брой на починалите е доста по-висок, само че данните от окупираните места идват със забавяне.
България може да получава газ през Турция
До края на годината дълготраен контракт с Турция за доставка на природен газ, заяви енергийният министър Росен Христов. Идеята е страната да резервира потенциал на турски терминали за полутечен газ и по турската газопреносна мрежа.

Държавите от Европейски Съюз се договориха за на едро. Той ще се ползва в случай че цените на нидерландската борса надвишават 180 евро за мегаватчас в три следващи дни. Мярката е краткотрайна и цели “край на манипулирането на пазара от Русия ”.

Парламентът одобри на първо четене плана на Движение за права и свободи, който, получени от съветски петрол в България. До гласуването се стигна поради ембаргото на Европейски Съюз против съветския нефт и изискванията на изключението, което България получи.

Корабът Vera Su, който предходната година заседна край Камен бряг, беше продаден на търг от четвъртия опит. Държавата получи за него 276 000 $ без Данък добавена стойност, а похарчи 2 млн. лв., с цел да го извади,.
Конгресът изиска обвинявания за Тръмп
Комисията в Конгреса на Съединени американски щати, която проверява щурма на Капитолия на 6 януари 2021 година, предложи прокурорите да издигнат Доналд Тръмп. Според нея той е виновен за подстрекателство към бунт и три други закононарушения.

Филмовият продуцент за отговорен за обезчестяване. Новината идва пет години откакто сигналите против него сложиха началото на придвижването #MeToo. Това е втората присъда на Уайнстийн.
Две рекомендации
Дарителството е нещо скъпо, само че в тази максима има нюанси. Какво получаваме, когато страната ни приканва да дарим за нещо, което тя самата би трябвало да прави? Инициативата “Българската коледа ” слага тъкмо този въпрос,.

Той не съумя да завоюва международната купа, само че беше главен провинен финалът в Катар да бъде разгласен за най-хубавия в историята. А Франция към този момент вижда в него водач на тима, който ще победи със Златната купа след 4 години. е човек на деня.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено ваша,

Елица Симеонова
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР