Най-успешният треньор в историята на Астана и доскорошен наставник на

...
Най-успешният треньор в историята на Астана и доскорошен наставник на
Коментари Харесай

Мъри се мазни на Лудогорец: На нивото на Динамо Загреб са

Най-успешният треньор в историята на Астана и досегашен ментор на Левски похвали съществено Лудогорец пред казахстанските медии.

" Ще бъде доста забавен мач. Лудогорец направи доста през последните години. Това е страховит клуб, имат много мощен състав. Лудогорец не отстъпва на равнището на Динамо Загреб. Астана ще се изправи пред съществено тестване. По селекция двата тима са равностойни. Който употребява по-добре възможностите си, ще завоюва тези мачове ", сподели Стоилов пред Sports.kz.

Както е известно, точно Динамо Загреб отстрани Астана от Шампионската лига след две победи - 4:0 на " Максимир " и 2:0 на " Астана Арена ".

В същото време стана ясно, че някогашният треньор на Левски е желал да вземе халфа на Лудогорец Доминик Янков чартърен на " Герена " през предишния сезон. Това разкри известния почитател на " сините " Петър Димитров в своя подкаст " Реконтра ".

Стоилов се е опитал да се възползва от нежеланата обстановка на национала при разградчани, откакто той страдаше от травма, а по-късно бе закотвен на аварийна пейка от Анте Шимунджа.

Ръководството на Лудогорец обаче е отклонило опцията и е отрязало мераците на Левски.

Янков се усеща чудесно под управлението на Ивайло Петев, получавайки игрово време. В момента юношата на " орлите " е иден от главните халфове в схемата на разградчани.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР