Най-успешният съвременен български лекоатлет Иват Лалова ще проведе тази седмица

...
Най-успешният съвременен български лекоатлет Иват Лалова ще проведе тази седмица
Коментари Харесай

Ивет Лалова ще проведе отворена тренировка с фенове

Най-успешният актуален български лекоатлет Иват Лалова ще организира тази седмица 2 часа подготовка, отворена за всички нейни почитатели. Това ще стане в сряда от 14 до 16 часа във фитнес в Park Center в София и е част от промоцията на новия часовник на китайската компания " Хуауей ".

Лалова, която се приготвя за олимпиадата в Токио следващата година и е едно от рекламните лица на новия артикул, дава обещание да показа своите препоръки за добра форма на тялото. Не е наложително да участвате, може да дойдете просто да се срещнем, сподели тя при представянето на GT 2 по-рано този месец.

Премиерата на GT 2 бе в края на септември в Мюнхен и на нея Ричард Ю, общоприет изпълнителен шеф на Huawei Consumer Business Group, сподели устройство, което устоя с едно зареждане две седмици.

Освен това през нег оможе да се стартират и одобряват диалози, когато то е обвързвано с телефон, както и да има памет за близо 200 песни.

Но спортист от международна големина като Ивет Лалова е определена, тъй като в него има подробни стратегии за тренировки и поддържане на проекти за фитнес, както на уреди на закрито, по този начин и навън и в планината.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР