Най-успешният европейски автомобил повече от четири десетилетия отвори нова глава

...
Най-успешният европейски автомобил повече от четири десетилетия отвори нова глава
Коментари Харесай

Цифровизиран, свързан, интелигентен - новият Golf!

Най-успешният европейски автомобил повече от четири десетилетия отвори нова глава в своята история със международната премиера на осмото потомство на Golf – цифровизирано, информационно обвързвано и с интуитивно ръководство на функционалностите. Никога до момента Golf не е бил толкоз напредничав. С едновременното показване и на хибридните версии на модела, той безусловно наелектризира компактния клас, а напълно цифровизираният му интериор разкрива нови измерения в региона на интуитивното ръководство на функционалностите. Осмото потомство на Golf разрешава асистирано шофиране със скорост до 210 км/ч и е първият модел на марката Volkswagen, който посредством средствата за Car2X връзка употребява груповия разсъдък на околния поток от транспортни средства и може да предизвестява превантивно лидера за рискове, които предстоят по маршрута. Световната премиера на новото потомство бе маркирана във Волфсбург – родното място на Golf, където моделът бе създаван и модернизиран през последните 45 години. Осмото потомство на Golf ще дебютира на определени европейски пазари още през месец декември.

„ Със своите седем генерации, Golf впечатли повече от 35 милиона консуматори. Цялата автомобилна промишленост чака всеки нов Golf да дефинира стандарта. “, сподели Д-р Херберт Дайс, Председател на борда на шефовете на Volkswagen AG. В софтуерно отношение осмото потомство на Golf прави най-големия скок напред след първата си поява преди 45 години. В рамките на церемонията за премиерата на новия модел, основният изпълнителен шеф на Volkswagen Леки коли Ралф Брандщетер показа - „ Този модел е напълно нов. Но несъмнено Golf постоянно ще си остане Golf. Защото неговата идея е безконечна. Този модел определяше лицето на нашата марка през миналите десетилетия. Golf непрекъснато постановяваше новите технологии да бъдат налични за всички. “

Неоспоримо е, че новият Golf прави устойчивата подвижност налична за доста хора. Нещо повече - с това потомство на Golf, марката Volkswagen минава към изцяло цифровизирани контролни принадлежности и уреди за ръководство, чиито функционалности са изцяло разбираеми за всеки. По думите на основния дизайнер на Volkswagen Клаус Бишоф, „ без значение от обстоятелството, че в актуалния свят нещата непрестанно се усложняват, новият Golf разрешава на лидера да ръководи главните функционалности в автомобила изцяло интуитивно. ” Практически всички екрани и уреди за ръководство в новия модел са цифрови - новите контролни принадлежности и инфотейнмънт системите с онлайн съгласуваност се сливат в един общ, еднороден панел с показания, сензорни бутони и плъзгачи, реагиращи на допиране. Предлага се и опционален head-up екран на челното стъкло, който ще разшири и обогати в допълнение гамата от информация за лидера и пасажерите.
5.jpg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР