Най-успешният български футболист за всички времена ще се срещне с

...
Най-успешният български футболист за всички времена ще се срещне с
Коментари Харесай

Христо Стоичков ще раздава автографи върху книгата си в Стара Загора

Най-успешният български футболист за всички времена ще се срещне с почитатели в Стара Загора часове преди мача „ Дрийм тиймът на  Барселона против тима на Стоичков “ на стадион „ Берое “, оповестиха от „ Книгомания “.

От 11:30 до 12 ч. на 20 септември пред Регионалния исторически музей в града Христо Стоичков ще раздава подписи на тези, които са си купили книгата му „ Как да печелим във футбола: 88 съвета от номер 8 “. Очаква се на бул. „ Руски “42 в Стара Загора да се извие огромна опашка от фенове на звездата, само че издателите дават обещание да обезпечат задоволително екземпляри от томчето с илюстрации на Христо Тренев под редакцията на Владимир Памуков и Тодор Шабански.

„ Как да печелим във футбола… “ дава отговор на най-важния въпрос в спорта: „ Как да победим? “. Книгата се основава на насъбрания от Стоичков опит и обобщава в резюме главните правила в играта по този начин, че младите гении да дадат най-хубавото от себе си. Книгата е потребна като ориентир освен за начинаещите играчи, а и за професионални футболисти, треньори и почитатели на най-популярния спорт. В нея ще намерят по нещо и тези, които просто желаят да знаят по какъв начин се преуспява в живота.

Някои от най-известните имена в международния футбол към този момент са оценили високо книгата на Стоичков. Според Лио Меси в нея може да се откри „ най-важното за футбола, събрано на едно място “, а съгласно Жозе Моуриньо „ когато прочетете препоръките на Стоичков, към този момент сте доста по-близо до успеха “. Андрес Иниеста прибавя: „ Най най-после обичаната игра има своя Навигатор към успеха! “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР