Най-успешният български футболист в последните години Димитър Бербатов говори за

...
Най-успешният български футболист в последните години Димитър Бербатов говори за
Коментари Харесай

Бербатов за завръщане в България: Един отбор ме потърси и не беше ЦСКА

Най-успешният български футболист в последните години Димитър Бербатов приказва за опцията да се върне в родната Първа лига. Той даде изявление в предаването " Домът на футбола " по Диема Спорт, като разкри, че единствено един български отбор го е търсил в последните години.
В богатата си кариера Бербо е играл за отбори като Байер Леверкузен, Тотнъм и Монако, а най-големият връх в кариерата му е 4-годишният престой в Манчестър Юнайтед . Там той става два пъти първенец на Англия, печели още Купа на Лигата, Къмюнити Шийлд и Световното клубно състезание.
„ Мислил съм си за българския шампионат – от обич към играта, за почитателите, себе си да радваш, че играеш. Но преценяш плюсове и минуси и си споделям, че може би не трябва. Преценяш всичко, включително и изискванията. Да идеш на мач с кеф, за жал тук не е по този начин. Като си привикнал на хубаво е мъчно да отвикнеш.

КОГА БЕРБАТОВ БИ ПОЕЛ РЪКОВОДСТВОТО НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ
Аз, познавайки себе си, изисквам, а по този начин стават проблеми. От друга страна, никой не ме е търсил. Като изключим Берое, с който говорихме, само че реших, че не трябва. Иначе минавало ми е през главата. Тези неща са естествени. Никой не ме търсил от ЦСКА. По тази логичност и от Леверкузен трябваше да ме потърсят. Това обаче е обикновено. Футболът е бизнес, няма място за мусене. Аз одобрявам всичко обикновено “
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР