Най-успешните, според експертите, цветове на 2023 г. са черно, синьо,

...
Най-успешните, според експертите, цветове на 2023 г. са черно, синьо,
Коментари Харесай

В какъв цвят да празнуваме Нова година: Кои цветове ще ни донесат късмет и просперитет през 2023 

Най-успешните, съгласно специалистите, цветове на 2023 година са черно, синьо, синьо и всичките им нюанси

Какво да честваме Нова година по този начин, че да притеглим шанс?  Астролозите оповестиха кои цветове ще ни донесат шанс и разцвет през 2023 г. 

Смята се, че 2023 година ще донесе мир, напредък и разцвет, само че и ще изисква от нас нещо. Всеки, който желае да успее, ще би трябвало да стане по-отворен и деликатен към хората към себе си, както и към природата и планетата като цяло.

Най-успешните, съгласно специалистите, цветове на 2023 година са черно, синьо, синьо и всичките им нюанси. Тези цветове ще донесат силата и професионалния триумф, нужни за осъществяването на всички проекти. 

Можете да ги употребявате освен в облекла или бижута, само че и в обзавеждането на дома и декорирането на празнична маса. Ако напълно синя или черна новогодишна визия не ви подхожда, използвайте тези цветове за аксесоарите. 

Освен общите рекомендации, всяка зодия има и своите самостоятелни щастливи цветове, които могат да бъдат добавени към празничната новогодишна визия. 

Овен - алено, цвят, който символизира жизнеспособност и непорочност.
Телец - розово и бяло, те ще дадат шанс в любовта и финансите.
Близнаци – нюанси на жълтото, цвят, който символизира триумфа и щастието.
Рак -  нюанси на бяло или сребристо. Това са цветовете на Луната, планетата, която ръководи този знак, те ще оказват помощ за поддържане на положително здраве. Раците би трябвало да заобикалят прекомерно тъмните и прекомерно бледите нюанси.
Лъвове -  оранжево и жълто ще оказват помощ за привличане на шанс и професионален триумф. За Лъвовете, които обичат да блестят като слънце, бижутата от злато също са доста подобаващи. 
Дева - би трябвало да изберете нюанси на синьото. Ще ви помогне да покажете по-добре уменията си и да изградите по-хармонични взаимоотношения с хората.
Везни - оранжево и бяло, символизиращи Венера, планетата, която ги управлява.
Скорпиони - бялото и всички нюанси на аленото ще донесат шанс.
Стрелец - би трябвало да обърнете внимание на мрачно жълтия цвят - цветът на шанса и оптимизма.
Козирог - с цел да привлечете позитивни сили в живота си, би трябвало да дадете желание на черни или лилави цветове, символизиращи вашата планета Сатурн.
Водолей - ярко синьо. Избирайки го, представителите на този знак ще привлекат шанса на своя страна - както в работата, по този начин и в персоналния живот.
Риби - оранжевите и жълтите цветове ще покачат мотивацията ви и ще ви подсигуряват триумф.

Лора Костова, основен редактор на happy-woman.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР