Най-титулуваният шотландски клуб - Глазгоу Рейнджърс, е изпратил официална оферта

...
Най-титулуваният шотландски клуб - Глазгоу Рейнджърс, е изпратил официална оферта
Коментари Харесай

"Рейнджърс" поиска талант от "Левски"

Най-титулуваният шотландски клуб - " Глазгоу Рейнджърс ", е изпратил публична оферта до " Левски " за откупуване на правата на надарения Даниeл Начев, заяви gong.bg. Халфът от юношеския отбор на " сините ", който на 20 септември ще навърши 16 години, е считан за една от огромните очаквания на клуба. От шотландския гранд, който е бил 54 пъти първенец на страната си, го желаят още занапред, с цел да бъде отракан в неговите младежки обединения. Начев към този момент един път бе на проби във Англия - още през 2014 година Тогава той бе в детско-юношеската школа на столичния " Септември " и бе за малко в " Манчестър Сити ". 

Същевременно стана ясно кои двама футболисти са в полезрението на " сините " за привличане. Те са централният бранител Йоргос Кутрубис и нападателят Жюлиен Нгой. Гъркът Кутрубис за последно игра в румънския " Конкордия " и е свободен сътрудник. Той може да играе и като дефанзивен халф. 21-годишният белгиец Нгой пък е благосъстоятелност на " Стоук Сити ", откъдето го пращат чартърен към този момент три сезона. Точно по тази скица той може да заиграе на " Герена ".

Тези прехвърляния към този момент не са сигурни, работи се и по други. Треньорът на " Левски " Петър Хубчев съобщи по този мотив: " Чакаме двама-трима души. Пише се за доста хора, водим се от максимата, че клубовете чакат до дъно, преди да оповестят прехвърлянията си. Надявам се скоро да има някакво решение ".

Наставникът бе удовлетворен от представянето на отбора си в контролата против съветския първенец " Зенит " (Санкт Петербург), изгубена с 0:1 в понеделник вечерта след гол от дузпа на Сердар Азмун в 48-ата мин. Хубчев приказва особено за представянето на новия вратар - черногореца Миятович, който пази вместо Николай Михайлов.

" Миятович имаше положителни изяви. Вратарят е подобен пост, че с една неточност и всичко отива по дяволите, те би трябвало да бъдат постоянно напрегнат. Надявам се да се получи с него, ние по тази причина сме го взели - да има конкуренция - сподели Хубчев. - Не зная за " Зенит ", за нас контролата е повече от добра. Супердоволен съм, че стартирахме с тези два мача (в първия отборът загуби от " Ред Бул Бразил " също 0:1). Целяхме две разнообразни неща, против " Зенит " се получи по-добре. "

Вчера Хубчев разпореди да има единствено възобновяване, след което пусна футболистите в отмора. До края на лагера във Фюген (Ав) " сините " ще имат контроли още с  " Тюркгюджю-Атаспор " (Мюнхен, н 1 юли) и с първенеца на Швейцария - " Йънг Бойс " (на 2 юли).
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР