Най-титулуваният отбор във френския шампионат Сент Етиен изпусна нов шанс

...
Най-титулуваният отбор във френския шампионат Сент Етиен изпусна нов шанс
Коментари Харесай

Сент Етиен пак се издъни и изпуска върха от поглед

Най-титулуваният тим във френския шампионат Сент Етиен изпусна нов късмет да се приближи до водачите. "Зелените " не съумяха да победят вкъщи Рен и приключиха наедно 2:2 в завързания мач.

Все отново домакините могат да се радват, че взеха най-малко този актив, тъй като на два пъти изоставаха в резултата и в последна сметка се пребориха най-малко за точка. Но изоставането им от водача ПСЖ остава пет точки.

Рен поведе в края на първата част след неповторима неточност в отбраната на Сент Етиен. В 41-та минута Бенжамен Буриго открадна топката пред наказателното поле от бранител на съперника и с прехвърлящ удар прониза мрежата за 1:0.

Но "зелените " съумяха да отвърнат на удара тъкмо преди почивката. В продължението на първата част след един корнер Лоик Перен върна топката от далечната греда към вратарското поле за Габриел Силва и той се разписа за 1:1.

Малко след подновяването на играта Рен обаче още веднъж поведе в резултата. Това се случи в 53-та минута, когато Уаби Хазри беше прецизен от дузпа и отново бретанците дръпнаха, в този момент с 2:1.

Но отново Сент Етиен откри сили да възвърне равенството в 70-та минута, когато прецизен от дузпа беше Жонатан Бамба. Нарушението беше несъмнено, а до края на мача домакините се втурнаха в търсене на цялостния поврат.

Но по този начин и не съумяха да стигнат до трето попадение, а в последните секунди и Габриел Силва от техния състав получи червен картон и всичко завърши. След този процес Сент Етиен има 14 точки на петата позиция, на пет зад водача ПСЖ. Рен пък към този момент е с 6 пункта и излезе от зоната на изпадащите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР