Най-тежката мярка за неотклонение-задържане под стража- прие днес Пловдивският районен

...
Най-тежката мярка за неотклонение-задържане под стража- прие днес Пловдивският районен
Коментари Харесай

Трима от нападателите в Куклен остават в ареста

Най-тежката мярка за неотклонение- задържане под стража - одобри през днешния ден Пловдивският областен съд по отношение на братята Румен и Васко Карагьозови и Иисус Атанасов, упрекнати в хулигански дейности в Куклен на 28 април тази година. Спрямо Румен Карагьозов, 22 годишен, са повдигнати три обвинявания за безчинство, за причиняване на лека телесна щета на полицейски чиновник при осъществяване на служебните дейности и за заличаване на непознати движими вещи- строшаване на предното обзорно стъкло на патрулния автомобил, с който са пристигнали служителите на реда.
Спрямо Васко Карагьозов, 25 годишен, повдигнатите обвинявания са две- за безчинство и заличаване на предно обзорно стъкло на полицейски автомобил. Третият обвиняем- Исус Атанасов, на 21 години, ще дава отговор за причиняване на лека телесна щета на втори полицейски чиновник при осъществяване на служебните му отговорности.

Инцидентът стана точно на Великден денем, когато прилежащо семейство се оплакало от мощната музика, идваща от къщата на братята. Настанала е кавга, извикана е полиция, пристигнали са и други жители на махалата, която е със смесено население и в следствие се стига до тези обвинявания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР