Най-тежката българка се подлага на операция за намаляване на теглото.

...
Най-тежката българка се подлага на операция за намаляване на теглото.
Коментари Харесай

 Оперират най-тежката българка 


Най-тежката българка се подлага на интервенция за понижаване на тежестта. Десислава към този момент е в Турция, където ще създадат животоспасяващата намеса, научи " България Днес ".

Неотлъчно до нея е майка й. Медицинската интервенция бе планувана за 23 януари, само че лекарите са я отсрочили с няколко дни. Причината за това са някои неприятни резултати от назначените на място проучвания.

" След извършен диалог с господин Росен Янчев от " MyChange Bulgaria ", знаем, че при Деси има леко закъснение, само че нещата към този момент вървят по проект. Скоро тя ще се подложи на оперативната намеса. Ще се оправи и всичко ще бъде наред. След това ще живее изцяло нов живот ", безапелационни са от фондация " Подай ръка/заедно за по-добро бъдеще ", които оказват помощ на най-тежката българка в битката й с килограмите.

Както " България Днес " ви описа, 35-годишната жена от Ловеч е пандизчия не просто в дома си, а в личното си тяло. Тежи над 200 кг. Чудовищното ежедневие я трансформира безусловно в руина. Десислава получава паникатаки. Вдига високо кръвно. Папиломи изникват непрекъснато по тялото й. Зъбите й падат - не може да се храни и изпитва безчовечен болки всяка вечер. Жената не може и да спи по тил - задушава се. Всички тези неща мъчно резервират душeвността й здрава, само че Деси стиска зъби и пробва да изплува на повърхността. Лъчът светлина се появява, когато младата жена взема решение да опише за казуса си и към днешна дата съумява да открие решение.

В последна сметка Десислава съумява да извърви дългия път до Истанбул с помощта на Росен Янчев. Певецът покровител доста добре схваща положението й, защото самият той минава по същия бодлив път преди години. Янчев напълнява рисково, докторите му дават няколко месеца живот. Въпреки това мъжът се подлага на особено лекуване и диета и освен оцелява, само че и отслабва фрапантно. След като съумява да се пребори с килограмите, Янчев стартира да оказва помощ на други хора, които имат сходни проблеми.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР