Най-студените дни тепърва предстоят и ние знаем, че понякога колкото

...
Най-студените дни тепърва предстоят и ние знаем, че понякога колкото
Коментари Харесай

Как да направим дома си по-уютен в студените зимни месеци!

Най-студените дни занапред предстоят и ние знаем, че от време на време колкото и да е топъл един дом, той просто не е комфортен и макар температурата идваща от климатика, някак си не съумяваме да се стоплим. Особено когато на открито времето е тъмно, мъгливо, влажно и пъклен студено.

С няколко простички промени в дома си обаче, това може да бъде прекъснато и да прекараме една в действителност топла зима вкъщи.



Затворете вратите на неизползваните стаи

Затварянето на вратите освен предотвратява навлизането на студения въздух от останалата част на къщата, само че това оказва помощ и за запазването на топлината в стаята, в която сте я пуснали.

Напълнете къщата си с неща, които са приятни на досег

Плюшени възглавници, пухкаво одеяло, рошави килими - детайли с доста текстура, които са приятни за допиране и придават топлота на помещението. Всичко което е меко и комфортно за облягане, прегръщане и даже лягане, носи същински комфорт както на тялото, по този начин и на духа.

Поставете фолио зад радиаторите

Поставянето на фолио зад радиаторите във вашия дом ще се отрази на топлината, която се излъчва и ще я резервира в стаята, вместо да излети през стените. Въпреки че съществува особено създадено фолио за тази цел, кухненското също ще свърши работа, в случай че дома не е добре изолиран и търсите бърз резултат.

Сменете чаршафите в спалнята

Отново, от време на време простичките решения са извънредно ефикасни, когато става дума за основаването на уютно и топло пространство. Заменете памучното спално долни дрехи с бархетено и се запасете с спомагателни завивки. Той не просто топли, само че и на допиране е мек и подобаващ, в случай че търсите повече уют под завивките.
 Тази класификация на дома притегля в него единствено шанс и пари! Тази класификация на дома притегля в него единствено шанс и пари!
Има моменти и интервали в живота, в които сме уверени, че неприятният шанс ни е сполетял доста съществено и не знаем по какъв начин да се измъкнем от пор...

Изключете вентилатора в банята

Вентилаторите, както в банята, по този начин и в кухнята издърпват топлия въздух нагоре и по този метод охлаждат помещението. Ако ги употребявате и можете да контролирате скоростта им, включете ги на умерена скорост, а когато са си свършили работата ги спирайте.



Разместете мебелите си

През студените месеци не оставяйте мебелите до огромен прозорец или до външна стена, с цел да не се постанова, когато стоите на тях да сте до студените стени и прозорци. Освен това, избягвайте слагането на огромни мебели, като дивани и кресла пред радиаторите, защото те ще блокират топлината. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР