Най-скъпоплатеният актьор у нас – комикът Любо Нейков може да

...
Най-скъпоплатеният актьор у нас – комикът Любо Нейков може да
Коментари Харесай

Любо Нейков си купи яхта! Изкара курсове и за капитан, заведе родата в Гърция

Най-скъпоплатеният артист у нас – комикът Любо Нейков може да си разреши да задоволи всяка своя волност. След като си купи имение в прилежаща Гърция, 46-годишният Любо към този момент е притежател и на 10-метрова моторна яхта, научи HotArena.

 

Тарторът на „ Комиците ” към този момент пори вълните със лична първокласна лодка, поради която е изкарал курс за капитани „ Водач на транспортен съд до 40 БТ ”. Актьорът платил таксата от 600 лева и сполучливо приключил наложителния курс. После се явил на на практика и писмен изпит пред Морската администрация. Според кетапа за капитан на транспортен съд, Нейков към този момент имал право да вози до 35 души на борда на лично или взето чартърен плавателно средство. На борда й, с изключение на фамилията си, Любо качвал и другари, които плажували в Гърция и се отбивали да му гостуват, писа „ Уикенд “.

От седмица комикът се е отдал на дейна отмора в южната ни съседка дружно със фамилията си. Малко преди да замине фотографите ни снимаха подготовката на Нейкови за лятната им почивка в столичен хипермаркет. Босът на „ Комиците ”, брачната половинка му Гинка и 7-годишната им дъщеря Анна прекараха повече от час в магазина. Тримата изпълниха количката си с плажни артикули – надуваем дюшек, избавителни пояси и играчки, с които дребната да се забавлява по крайбрежието.

Кракът на едрогабаритният комедиант обаче не стъпва на българското Черноморие. Откакто е напълнял фрапантно, артистът изпитвал позор да се съблича по бански. В Гърция не страдал от сходни угризения и събирал загар на частен плаж, ситуиран единствено на няколко крачки от двора на вилата му. Актьорът редувал лежането на шезлонга под дебелата сянка на чадъра с разхладителни напитки на близкия бар.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР